2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا در مورد اینکه چقدر درست درمیاد من هیچ وقت نظر نمیدم چون نباید، اما از دیگرانی که میدونن میشه پر ...

عزیزم حس شیشمی یا چشم سوم؟

زیر چهار هزار منطقه میشم؟ چون گفتی پزشکی 

راستش اصن شهرش مهم نیس واسم فقط یچیزی میخوام پیش خانوادم سرم پایین نباشه

وقتی نتایج کنکورو میبینم چه حسی بهم دست میده؟ میتونی شهرشو حس کنی؟ یا حس کنی کدوم سمت کشوره؟

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

پس پیام بعدی رو که نوشتم رو بخون، حتما بخون، بعد برام بنویس. خواستی هم خصوصی بفرست.

مرسی عزیزدلم حالم خیلی بده کاری ک اون باهام کرد کافر نمیکرد😔

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
مرسی قربونت برم 

عزیزی، دختر گل,، تو مثل یه گل حساسی، باید الان شاداب باشی، باید روح ات سفید مثل ابر آسمون باشه، چرا خودتو اذیت میکنی؟ خدا رو خوش نمیاد بنده ای بخاطر بنده ی دیگه ای خودشو عذاب بده، خودتو بسپار به خدای خودت، او شاید برات بهترین تدارک رو دیده، اما تو اینجا بی دلیل خودتو اذیت میکنی، به خدا اعتماد کن.

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

مرسی عزیزدلم حالم خیلی بده کاری ک اون باهام کرد کافر نمیکرد😔

پس به هیچ وجه منتظر برگشتش نباش، یه روز برمیگرده، اما اون روز برنگرده بهتره..

تو گلی، جوونی و زیبایی و روح لطیفت رو کم ارزش ندون، بهترین خودتو زندگی کن، برای خودت ارزش قائل باش، تا آدمای دیگه هم قدرت رو بدونن.

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

عزیزی، دختر گل,، تو مثل یه گل حساسی، باید الان شاداب باشی، باید روح ات سفید مثل ابر آسمون باشه، چرا ...

مرسی از حرفای قشنگت الهی خدا هزاربرابرجواب دل مهربونتو بهت برگردونه 

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔