2789
آخر فروردین احتمال داره

عزیزم حستون به نیت من چیه؟ هدف و خواسته‌م تا چند ماه دیگه عملی میشه؟ 

چی حس می‌کنید؟

@خانمگل۶۸  

احتمالا وقتی ، از درد میوفتی رو زانوت من خیلی دور از توعم ، روی زانوی خودم.💙🪼 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=1159340394

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهش میکنم🥰بخند عزیزم، خدا بنده هاشو خندون دوست داره، انشاالله امشب که ولادت هست از خدا بخواه بهتر ...

الهی قربونت بشم چشم شما هم برای من دعا کن  میدونی بهم پیام داده عید رو تبریک گفت بعد بحثمون شد من جوابشو حق دادم بعد سین کرد جواب نداد امروز بعد ۵ روز پیام داده من جواب نمیدم دیگه 😔😔😔بااینکه خیلی دوستش دارم ولی خیلی دلم گرفته  خیلی بده برای منم دعا کن مهربون

پس به هیچ وجه منتظر برگشتش نباش، یه روز برمیگرده، اما اون روز برنگرده بهتره.. تو گلی، جوونی و زیبای ...

اجی خودمم میدونم یروز برمیگرده تعریف از خودگوه خوریه ولی ب امام حسین من براش از همه لحاظ بودم مالی احساسی من براش بودم من همه کار کردم من بهش پول و شارژ دادم من دوسال باتعهد منتظرش موندم فرستادمش سربازی میدونم هیشکی براش حتی شبیه منم نیس و میاد ولی من الانکه عذاب میکشم میخام بیاد بعدا برا چیمه میدونم ک اون از دستت داده من کسیو از دست دادم ک عذابم داد هیچ کاری برام نکرد 😔

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
مرسی از حرفای قشنگت الهی خدا هزاربرابرجواب دل مهربونتو بهت برگردونه 

خواهش میکنم عزیزم، من اون که از عمق قلبم میومد رو گفتم، تعارف و تمجید نه.. من در تو یه دختر ناز و حساس رو می بینم، که توی خودش رفته و غم روی قلبش سنگینی کرده، اما باااور کن، تو خیلی خیلی بهتر از این حال و بهتر از این سرنوشت که الان داری زندگیش میکنی لیاقتته، من از خدا میخوام به قلب نازکت صبر بده، تو هم به او توکل کن، شاید خدا چیزی که هیر نیست رو ازت برگردونده عزیزم، اون قسمت رو هم مد نظر داشته باش،  شاید تو خیلی عزیزی پیش خدا، تو رو از یه شرایط نامطلوب محفوظ داشته، این روزا هم برای تو میشه مثل یه واکسن، درد می کشی اما قوی تر میشی، بعدا یه روز حتما، میفهمی که چرا نشد.. اون روز حتما خدا رو با هر طریقی که تونستی شکر کن.

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

خواهش میکنم عزیزم، من اون که از عمق قلبم میومد رو گفتم، تعارف و تمجید نه.. من در تو یه دختر ناز و حس ...

مرسی عزیزدلم شما ب من لطف دارید من خودم حسم اینه که حتی شبیه منم پیدا نمیکنه یروزی برمیگرده حس میکنم اون روز دیگه من سختیام تموم شده و قبولش نمیکنم 

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
میشه خصوصیات منم بگی؟ کاری که دارم انجام میدم ب صلاحمع؟

امروزی هستی، سنتی فکر نمیکنی، کلا علایق و سلایق خاصی داری، به خودت میرسی، و برای کارت و پیشرفت شخصی ات خیلی تلاش میکنی، یه جا نمیشی بیکار، دنبال موقعیت خوب، برات مهمه که از الان کارایی برای آینده برای خودت پایه گذاری کنی، به امید این و او و بی خیال نیستی، یکم استرسی هستی، اما کنترل میکنی، و تا الان موفق بودی، شخصیت مستقل داری، دلت میخواد تو رو با موفقیت ها و دستاوردهای خودت بشناسن

میشه خصوصیات منم بگی؟ کاری که دارم انجام میدم ب صلاحمع؟

کاری که انجام میدی،  به شرط پشتکار، در دراز مدت خوبخ، اولش تا یک سال تمام میتونه ناامید کننده به نظر برسه