cbathajlmg مدیر استارتر عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1527 عنوان ارتشی شدن خوبه راستش بگید 228 بازدید | 5 پست به نظرتون برم افسری ارتشی بشم و زندگیم دارای ثبات بشه و مادرم نجات بدم یا چند سال دیگه تحمل کنم درس بخونم آینده مبهم ... پدر و برادر معتاد و زندگی پر خانه پدر بزرگ ، 1402/12/04 | 22:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکی۷۷۷۶۵ عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 1387 خبلی تحقیق داره جاریه من باباش ارتشی بود بردنش پادگان کار کنه خیلی خوبه حقوق مزایا بیمه مناسبتاش مدام پول پول پول میاد حسابش حالاغیررسمیه بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
cbathajlmg مدیر استارتر عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1527 خبلی تحقیق داره جاریه من باباش ارتشی بود بردنش پادگان کار کنه خیلی خوبه حقوق مزایا بیمه مناسبتاش مدا ... یعنی بیان میفهمند اعتیاد خانواده رو؟ ای بابا
mmahdiiyeeh عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 3852 یعنی بیان میفهمند اعتیاد خانواده رو؟ ای بابا بله تحقیقات و ازمون داره برای استخدام فک کنم اما بنظرم باز شانستونو امتحان کنین