2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 30 پست
حالم بدتر شد :( چی بگم

باهاش حرف بزن

اگرمهرش به دلت ننشست ردش کن

اینطوری بعدهاخودت روسرزنش نخواهی کرد

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اگه نخوای و باهاش ازدواج کنی و دوسش نداشته باشی بیشتر بهش ظلم کردی هم به خودت هم به اون. اون با کلی ...

خب مسئله اصلی اینجاس...شاید به دلم نشینه شاید اونقدری که باید دوستش نداشته باشم..متاسفانه بهشون رو دادم بهشون گفتم بیان وگرنع قبلش به چندتا دونه خواستگار البته زیاد از شدایطشون اطلاع ندارم رد کردم و نذاشتم بیان..یکی از این موارد قیافه‌اشه نمیگم قیافه مهم نیس اتفاقا مهمه و اونقدر زشت و چندش نیس..فقط من ازش خوشگلترم انتظار داشتم با یکی همسطح خودم ازدواج کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش حرف بزن اگرمهرش به دلت ننشست ردش کن اینطوری بعدهاخودت روسرزنش نخواهی کرد

خواستگاری سنتیه..نمیدونم و درک نمیکنم کسایی که بدون علاقه ازدواج کردن ..تا الان که ایتقدر برام جذاب نیس تازه اون روزی که رفتیم که ازمایش دادیم کلا عادی بود تو نگاهم ..انگار نه انگار فردا این بشر میخواد شوهرم بشه

خواستگاری سنتیه..نمیدونم و درک نمیکنم کسایی که بدون علاقه ازدواج کردن ..تا الان که ایتقدر برام جذاب ...

باشه

ازوالدین بخواین چنین فرصتی بهتون بده

حرف۱عمرزندگیه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خب مسئله اصلی اینجاس...شاید به دلم نشینه شاید اونقدری که باید دوستش نداشته باشم..متاسفانه بهشون رو د ...

درکت میکم عزیزم..

نمیدونم واقعا تصمیم سختیه

منم تقریبا تو همچین شرایط مشابهی بودم و حالم مث تو بد بود و ب خاطر شرایطش میخواستم قبول کنم..

اما دیدم دلم هیچ جوره راضی نیس و رد کردم..

ولی خب اون غریبه بود و من شناختی نداشتم

تو که فامیلته و زیاد دیدیش تاحالا. تو اینهمه سال حست بهش چی بود؟

خواستگاری سنتیه..نمیدونم و درک نمیکنم کسایی که بدون علاقه ازدواج کردن ..تا الان که ایتقدر برام جذاب ...

باید یه میلی باشه..

یعنی دوس داشته باشی هی ببینیش و منتظر جلسات بعد و اینا باشی.

این یعنی به دل نشستن..

ولی خب به اینم توجه کن هر وقت میبینیش حست بهتر میشه یا بدتر؟

انقد جلساتو ادامه بده ک مطمئن شی.

اخه چ عجله ایه

درکت میکم عزیزم.. نمیدونم واقعا تصمیم سختیه منم تقریبا تو همچین شرایط مشابهی بودم و حالم مث تو بد ...

والا زیاد باهاش اشنایی ندارم..حالا شاید بگید اشناتون و اینا ولی واقعیته..شرایطش خوبه نمیگم عالیه..ولی یه سوال شما اگه کسی شرایطش نسبتا خوب بود و از نظر قیافه و رفتاری به دلت نشینه ردش میکنی یا قبول میکنی؟

باید یه میلی باشه.. یعنی دوس داشته باشی هی ببینیش و منتظر جلسات بعد و اینا باشی. این یعنی به دل نش ...

عجله ندارم ولی وقتی یه فرصت میاد حواست رو جمع میکنی یوقت از دستش ندی اونم بحث ازدواح باشه...از طرفی خانواده هی اصرار میکنن

والا زیاد باهاش اشنایی ندارم..حالا شاید بگید اشناتون و اینا ولی واقعیته..شرایطش خوبه نمیگم عالیه..ول ...

رفتار و ظاهر مهمه.

اگ خوشت نمیاد و رومخته به نظرم قبول نکن.

تو با خودش قراره زندگی کنی نه پولش

با یا مشاور حتما صحبت کن. میتونی با ۱۴۸۰ هم تماس بگیری

من خودم با مشاور صحبت کردم گفتش که باهاش تو دوران نامزدی یعنی قبل عقد حرف بزنید و شاید خوشت بیاد ازش..متاسفانه فرهنگ اینجا همچین چیزی ندارن..اگه میخوای باهاش حرف بزنی باید عقد کنی..یعنی زندگیم زهرمار شد دوست دارم بمیرم یا یه جای دور برم کسی نیاد دنبالم

من خودم با مشاور صحبت کردم گفتش که باهاش تو دوران نامزدی یعنی قبل عقد حرف بزنید و شاید خوشت بیاد ازش ...

وای چقد بد☹☹

حستو میفهمم.

با کسی که دلسوزته صحبت کن و از حسات و ترسات و نگرانیت بگو.

با مامانت بابات خواهرت..

اخهوچیز بدی نمیخوای.

حقته که با کسی که میخوای یه عمر زندگی کنی و مهم ترین تصمیم زندگیته رو با اطمینان انتخاب کنی..

ب مامانت بگو الان اگ پشیمون شم بهتر از اینه که بعد عقد و با یه شناسنامه خط خورده پشیمون شم