2777
2789
عنوان

ازدواج

176 بازدید | 30 پست

دوستان سلام

تا حالا همچین تجربه‌ای داشتین؟ واینکه بعدش چیشد؟

من خواستگار دارم که فامیل درجه یک هستن..جواب مثبت دادم بیشتر به اصرار خانواده و اینکه شرایط خوبی داره ..خونه‌اش جداس و پسر خوبیه ..شغل تداره در حال حاضر ولی برا ازمون فعلا میخونه..منم اول گفتم نه ولی جواب مثبت دادم و رفتیم تا سر ازمایش و جواب ازمایش خوبه

راستش حالم خوب نیس و خواهشا منو سرزنش نکنید بگید چرا جواب مثب دادی..قیافه‌اش معمولیه و من ازش خوشگلترم..راستش دوست دارم مجرد بمونم به هدفام برسم و بعد ازدواج کنم دوست دارم اول به اهدافم برسم..درسته که درحال حاضر اونقدرها پیشرفت نکردم ولی خب دلم تنگه و حالم خوب نیس چند شب فقط گریه میکنم..

پسره با شرایطم موافقت کرد که کار کنم و شاغل بشم و اینا ولی خب اولین خواستگارمه که بهش اجازه دادم بیاد همدیگرو ببینیم

الان از خدا میخوام یه چیزی اتفاق بیفته که من مقصر نباشم اینکه خودم به خانواده بگم نمیخوام ..سختمه😔..کسی بیاد هنه چی رو خراب کنه یا دعوا بشه..

شما نظرتون چیه؟ همچبن تجربه‌ای رو داشتین یا شنیدین؟

چند روزه هی زنگ میزنن تبریک میگن منم حالم خوب نیس

ردش کنی مثل سگ پشیمون میشی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینی که تو میخوای شبیه یه معجزه اس

ولی میتونی زمان طولانی تری نامزد بمونی مثلا دو یا سه سال

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام

چند سالته؟

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام
چرا؟

چون دراحادیث هستش

اگرپسرمومنی به خواستگاری اومدوردش کنیدروی خوشبختی نمیبینید

اگرشخص خاصی رونمیخوای باپسره حداقل چندماه تلفنی درتماس باش

بعدبگونمیخوام

نه بخاطراینکه فکرکنی شرایط بهتربعدهامیاد

چون ممکنه دیگه رنگ خواستگاررونبینی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
چخبره دو تا سه سال!

خب میگی میخوام به هدف هام برسم مدت طولانی تری نامزد بمونی چیزی نمیشه تا به ایده آل هات برسی تازه پسره هم شغل نداره تا اونموقع وضع اونم بهتر میشه دیگه

۲۲

هنوز جا داره نامزد بمونی دوسال

حالم بدتر شد :( چی بگم

اگه نخوای و باهاش ازدواج کنی و دوسش نداشته باشی بیشتر بهش ظلم کردی هم به خودت هم به اون.

اون با کلی امید قراره باهات ازدواج کنه و دنبال کسیه که اونم متقابل دوسش داشته باشه..

این حدیثو هم‌من نشنیده بودم