2777
2789

خانما ازتون میخوام برام دعا کنید لحظات سختی رو دارم سپری میکنم . خانواده ام غصه ام رو  میخورن.مریضی سخت وسواس فکری  گرفتم ازتون میخوام برام دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که حالم خوب بشه و شفای کامل بگیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرهای منفی و زشت

مثلا چی؟مثال بزن عزیزم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

همش تو جمع و جاهای شلوغ میاد تو ذهنم که نکنه حرف زشتی بزنم یا کار زشتی انجام بدن

اعتماد به نفس و عزت نفست پائینه عزیزم.توی کودکی توسط والدین یا معلما خیلی تحقیر شدی و از کلمات تو حرف نزن یا نمیفهمی استفاده کردن.عزت نفستو نابود کردن و الان حال درونیت با خودت خوب نیستش و خودتو دوست نداری و ارزشمند نمیدونی و مدام در حال سرزنش و تحقیر خودت هستی

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

درسته عزیزم. چطور باید خوب بشم با این ذهنیتم؟

باید روی عزت نفست کار کنی گلم تا همه چیزت درست بشه و اگه خواستی بدونی چطوری میتونی بیای خصوصی بهت بگم 🫂

2790
2778
2791
2779
2792