2777
2789
عنوان

جن عاشق ..

| مشاهده متن کامل بحث + 11677 بازدید | 96 پست
منم دقیقا این مشکلارو دارم بی دلیل همه خواستگارامو رد میکنم دست خودم نیس زبون ی بله نمیچرخه

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره در خانه و مخصوصا موقع خواب با صدای کم دور کننده ی اجنه و باطل کننده ی سحره ، و پخش یرآن موقع خواب دور کننده ی جن عاشقه خودم تجربه کردم

من چله سوره بقره برداشتمنمی دونم اثر داشته یا نهولی خیلی علامت ها دارماصلا خواستگاری ها نتیجه ندارمه ...

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره در خانه و مخصوصا موقع خواب با صدای کم دور کننده ی اجنه و باطل کننده ی سحره ، و پخش یرآن موقع خواب دور کننده ی جن عاشقه گوش دادن به ترانه رو کم کن و تا جایی که میتونی قرآن پخش کن تجربه خودمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودت پیش این کانال کاری انجام دادی؟؟؟مطمعنا؟؟؟؟؟

سلام بله من ازشون بخور گرفتم راضی بودم فقط مشکلم شدید بود باید بیشتر استفاده میکردم 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...

https://t.me/Ostadkavehchanel

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

به من گفت بخور هر سری ۵۹۰ ت .

اره همین قیمت گرفتم سال پیش

اگه شرایطش داشتم بازم میخریدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیزی براتون فرستاد؟ یا مثلا خودش انجام میده؟؟؟

نه خودت باید انجام بدی 

۳ بسته بخور گرفتم تو هر بسته ۳ تا پاکت هست به ترتیب پاکت رو ذغال باید بزاری خودش دود میشه 

موقع دود دادن هم سوره ی جن و ایه الکرسی و چندتا ایه میخونی و دعای فرج 

فقط جتما بلید رو ذعال باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزار یه چی بت بگم من طلسم داشتم شکستم و ... ولی یه فامیلی داربم چند وقت یه بار دعا اینا میگیره برام ...

سلام لطفا کمکم کنید منم همین مشکل رو دارم خواهش میکنم کمکم کنید خوب بشم راهنماییم کنید چه کار کنم

سلام من یک دعانویس خیلی خوب می‌شناسم ولی مشهد زندگی میکنه مشکل من و خواهرم رو حل کرد، خواهرم که زندگیش داشت از هم میپاشید ولی از وقتی که از این بنده خدا دعا گرفت کلا زندگیش تغییر کرد و خوب شد، خودمم همینطور شوهرم خیلی مریض بود الان خوب شده خداروشکر. این بنده خدا آدم مومن و خوبیه، سنشم زیاد بالا نیست حدود چهل سالشه فک کنم. ولی کارش حرف نداره. تلفنی هم کار انجام میده ولی فقط کارهای رحمانی انجام میده.برای جدایی یا کارهایی که حروم باشه بهش نگین چون اصلا انجام نمیده، میگن موکل لشکری داره البته من که به موکل و این چیزا اعتقادی ندارم ولی دستش خیلی سبکه، شمارشو میزارم ولی به شرطی که هر کی مشکلش حل شد از ته دل برام دعا کنه خدا یک نی نی پسر امسال بهم بده، اگه زنگ زدین جواب نداد پیام بدین بگین از طرف خانم صالحی هستین

09157096791 سید علی