2777
2789
عنوان

جن عاشق ..

| مشاهده متن کامل بحث + 11751 بازدید | 96 پست
گلم از ازدواج نمی‌ترسم اتفاقا اولش مشتاقم بعد زود بدون دلیل سرد میشم ترسم کسیو ببنم یهو جیغ میکشم ی ...

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره در خانه و مخصوصا موقع خواب با صدای کم دور کننده ی اجنه و باطل کننده ی سحره ، و پخش یرآن موقع خواب دور کننده ی جن عاشقه 

گلم از ازدواج نمی‌ترسم اتفاقا اولش مشتاقم بعد زود بدون دلیل سرد میشم ترسم کسیو ببنم یهو جیغ میکشم ی ...

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره در خانه و مخصوصا موقع خواب با صدای کم دور کننده ی اجنه و باطل کننده ی سحره ، و پخش یرآن موقع خواب دور کننده ی جن عاشقه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بزار یه چی بت بگم 

من طلسم داشتم شکستم و ... ولی یه فامیلی داربم چند وقت یه بار دعا اینا میگیره برام 

ولی از منی که جواب گرفتم این حرف و بشنو 

نماز باطل السحر فاطمه الزهرا س رو بخون 

معجزس بخدا  

الان میگی با یه نماز ساده مگع میشه باطل بشه 

بخدا این کار وبکن نتیجه میگیری 

منم همینم دقیقا

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره حتی موقع خواب با صدای کم بزارید پخش بشه دور کننده ی جن و سحر و جادو و شر و بدیه و پخش قرآن با صدای کم موقع خواب دور کننده ی جن عاشق ،چند مدت ممکنه خواب خواب بد ببینید نترسید و ادامه بدین زود برطرف میشه تجربه خودمه

منم همینجوری.. خدا روشکر ک خواهرت نجات پیدا کرد

من چنتا ازعلائمشو دارم .

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره در خانه و مخصوصا موقع خواب با صدای کم دور کننده ی اجنه و باطل کننده ی سحره ، و پخش یرآن موقع خواب دور کننده ی جن عاشقه خودم تجربه کردم

کجات کبود میشه؟ کبودی ها نشونه جن زدگی هست .زیرش موی شدید هم داری؟

چرا گلم💚یه توصیه مهم پیش دعانویس اصلا نرو بدترت میکنن خیلی بد تر بعد شبا با تاب یا شلوارک نخواب یا ...

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره در خانه و مخصوصا موقع خواب با صدای کم دور کننده ی اجنه و باطل کننده ی سحره ، و پخش یرآن موقع خواب دور کننده ی جن عاشقه خودم تجربه کردم