2777
2789
عنوان

جن عاشق ..

| مشاهده متن کامل بحث + 11677 بازدید | 96 پست
گلم از ازدواج نمی‌ترسم اتفاقا اولش مشتاقم بعد زود بدون دلیل سرد میشم ترسم کسیو ببنم یهو جیغ میکشم ی ...

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره در خانه و مخصوصا موقع خواب با صدای کم دور کننده ی اجنه و باطل کننده ی سحره ، و پخش یرآن موقع خواب دور کننده ی جن عاشقه 

گلم از ازدواج نمی‌ترسم اتفاقا اولش مشتاقم بعد زود بدون دلیل سرد میشم ترسم کسیو ببنم یهو جیغ میکشم ی ...

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره در خانه و مخصوصا موقع خواب با صدای کم دور کننده ی اجنه و باطل کننده ی سحره ، و پخش یرآن موقع خواب دور کننده ی جن عاشقه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بزار یه چی بت بگم 

من طلسم داشتم شکستم و ... ولی یه فامیلی داربم چند وقت یه بار دعا اینا میگیره برام 

ولی از منی که جواب گرفتم این حرف و بشنو 

نماز باطل السحر فاطمه الزهرا س رو بخون 

معجزس بخدا  

الان میگی با یه نماز ساده مگع میشه باطل بشه 

بخدا این کار وبکن نتیجه میگیری 

منم همینم دقیقا

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره حتی موقع خواب با صدای کم بزارید پخش بشه دور کننده ی جن و سحر و جادو و شر و بدیه و پخش قرآن با صدای کم موقع خواب دور کننده ی جن عاشق ،چند مدت ممکنه خواب خواب بد ببینید نترسید و ادامه بدین زود برطرف میشه تجربه خودمه

منم همینجوری.. خدا روشکر ک خواهرت نجات پیدا کرد

من چنتا ازعلائمشو دارم .

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره در خانه و مخصوصا موقع خواب با صدای کم دور کننده ی اجنه و باطل کننده ی سحره ، و پخش یرآن موقع خواب دور کننده ی جن عاشقه خودم تجربه کردم

کجات کبود میشه؟ کبودی ها نشونه جن زدگی هست .زیرش موی شدید هم داری؟

چرا گلم💚یه توصیه مهم پیش دعانویس اصلا نرو بدترت میکنن خیلی بد تر بعد شبا با تاب یا شلوارک نخواب یا ...

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره در خانه و مخصوصا موقع خواب با صدای کم دور کننده ی اجنه و باطل کننده ی سحره ، و پخش یرآن موقع خواب دور کننده ی جن عاشقه خودم تجربه کردم