منم ۱۷ سالمه ۵ روز تاخیر عادت دارم تخمدان راستم تیر میکشه تو کشاله رانم عقدم دوتا بی بی هم زدم منفیه نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭🥲اگه کسی میدونه بگه تروخدا دارم میمیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
به احتمال زیاد اگه این ماه اقدام داشتی و تخمکت ازاد شده باشه ممکنه علائم لقاح باشه
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
منم ۱۷ سالمه ۵ روز تاخیر عادت دارم تخمدان راستم تیر میکشه تو کشاله رانم عقدم دوتا بی بی هم زدم منفیه ...
عزیزم مگه دخول داری؟ اگه دخول داشته باشی ممکنه باردار باشی برو آزمایش بده ولی اگرم دخول نداری نه باردار نیستی برو دکتر بهت آمپول میده پریود میشی
من ماه قبل وقتی تخمکم ازاد شد سمت راستم اینقدر درد گرفت که داشتم فقط گریه میکردم مردم و زنده شدم 🥺بعد رفتم سونو گفت ازاد شده و جاش بود
به احتمال زیاد ممکنه علائم بارداری باشه