2777
2789
هرچیزی امکان داره شاید تخمک گذاریت دیر بوده  من ماه قبل وقتی تخمکم ازاد شد سمت راستم اینقدر در ...

انشالله شش روز دیگه پریود میشم تا اون موقع سونو نرم کیستم بزرگ میشه🤔البته اگه کیست باشه ها

نه رابطمون مقعدیه هنوز دخترم بی بی چک زدم دوتا منفی بود جلوگیری هم داشتیم ولی بازم نمیدونم چیکار کنم ...

نه گلم باردار نیستی   منم یه بار موقع عقد رابطه مقعدی داشتم و ۱۶ روز عقب انداختم ولی پریود شدم نترس با رابطع مقعدی بارداری اتفاق نمیفته 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله شش روز دیگه پریود میشم تا اون موقع سونو نرم کیستم بزرگ میشه🤔البته اگه کیست باشه ها

عزیزم فکر نکنم کیست داشته باشی شاید به خاطر خوردن قرص ها اینجوری سده باشی  و ساید باردار باشی نمی دونم ولی کیست دردش اینجوری نیست

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
نه گلم باردار نیستی   منم یه بار موقع عقد رابطه مقعدی داشتم و ۱۶ روز عقب انداختم ولی پریود شدم ...

خداروشکر مرسی از لطفت اخه خیلی هم زعفرون و زرد چوبه عرق رازیانه و شنبلیله خوردم بازم فقط تخمدان سمت راست تیر میکشه تو کشاله رانم  

کاربری دست چند نفره

عزیزم لتروزول خیلی بهتر از  کلومیفن هست لتروزول تخمک های بهتری درست میکنه 

خداروشکر مرسی از لطفت اخه خیلی هم زعفرون و زرد چوبه عرق رازیانه و شنبلیله خوردم بازم فقط تخمدان سمت ...

اصلا توی فکرش نرو اینقدر باید اقدام کنی تا بگیرهه 😄با رابطه مقعدی که دیگه امکانش ۱ درصد هم نیست 

میخوای پریود بشی برای همین درد داری