سفیده برا دیروزه ، صورتی برا امروز اما هر دوتاش بعد پنج دقیقه خط دوم ظاهر شد دقیقه های اول دیده نمیشد بنظرتون قابل اعتماده؟خسته شدم از بلاتکلیفی... پریروز ازمایشم منفی بتا ۴ ...تا الان ده روز تاخیر.. پریودی هام منظمه...ازمایش تکرار کنم یا نه هفته دیگه؟
عزیزم اصلا به این حرفا توجه نکن بی بی چکمنو تو تاپیکام ببینی هست عین مال منه هاله اش، من اون موقع بتام ۴۰ بود...توهم بعد چندروز دوباره آزمایش رو تکرار کن انشالله درست بالا رفته، از من میشنوی یه هفته صبرکن که حسابی بالارفته باشه وگرنه زود بری باز خودتو نگران میکنی من صبر کردم تا قشنگ بالابره بعد رفتم آزمایش
یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏
دقیقا من انقد استرس داشتم اما از طرفیم میدونستم میره بالا چون چندبار بخاطر تاخیر پریودم آزمایش بتا داده بودم که یک یا دو بود بخاطر همون گفتم این بار که چهله حتما یه چیزی هس وگرنه مثل دفعه های پیش کلن منفی میشد
یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏