2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس🥴

806 بازدید | 29 پست

سفیده برا دیروزه ، صورتی برا امروز اما هر دوتاش بعد پنج دقیقه خط دوم ظاهر شد دقیقه های اول دیده نمیشد بنظرتون قابل اعتماده؟خسته شدم از بلاتکلیفی... پریروز ازمایشم منفی بتا ۴ ...تا الان ده روز تاخیر.. پریودی هام منظمه...ازمایش تکرار کنم یا نه هفته دیگه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ازمایش بتا منفی بوده بعید میدونم بی بی چک خط مثبت باشه چون بتا اول تو خون مقدارش خیلی زیاد میشه و اضافیش تو ادرار مشخص میشه

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
بعد شش روز تاخیر بنا ۴ شد اخه چرا😕

عجیبه 🤔 چون تست که مثبت بشه یعنی هورمون توی خون بالا رفته و ازمایش خون که دقیقه باید نشون بده .  

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

عجیبه 🤔 چون تست که مثبت بشه یعنی هورمون توی خون بالا رفته و ازمایش خون که دقیقه باید نشون بده .&nbs ...

مسئول ازمایشگاه گفت تکرار کن اگه پریود نشدی ، چون بهر حال یه عددی توی خون نشون داده و کامل صفر نبوده 

عزیزم بیبی چکت پررنگ تر از دیروز شده احتمالا لقاح دیر بوده آزمایشتو چندروز دیگه تکرار کن

واسه پسرم بعد دو هفته تاخیر رفتک سونو هیچی ندید فقط گفت مشکوکی به بارداری😁فکر کنم من کلا دقیقه نود تخمک گذاری انجام میشه😕