2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 29 پست
یه هفته صبرکن ازمایشتو تکرار کن...اگه منفی شد برو دکتر پیگیری کن...اینجوری مدام استرس میگیری

اره ...بیشتر چون میخوام برم دندونپزشکی استرس دارم و گرنه برای تست مثبت و منفی زیاد نگران نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه پسرم بعد دو هفته تاخیر رفتک سونو هیچی ندید فقط گفت مشکوکی به بارداری😁فکر کنم من کلا دقیقه نود ...

عه پس انشاالله الانم باردار باشی😄

من اگه جات بودم هرروز صبح بیبی چک میزاشتم ببینم پررنگ تر میشه یانه حالا اینارو نگه دار فردا صبح باز بزن ببین پررنگتر شده 

بعد که ۲خط پررنگ شدن باز برو آزمایش بده

مسئول ازمایشگاه گفت تکرار کن اگه پریود نشدی ، چون بهر حال یه عددی توی خون نشون داده و کامل صفر نبوده ...

خوبه ایشالله بارداری عزیزم از اینطور چیزا پیش میاد ممکنه چندروز دیگه بتا بدی مثبت باشه ایشالله

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

عزیزم اصلا به این حرفا توجه نکن بی بی چک‌منو تو تاپیکام ببینی هست عین مال منه هاله اش، من اون موقع بتام ۴۰ بود...توهم بعد چندروز دوباره آزمایش رو تکرار کن انشالله درست بالا رفته، از من میشنوی یه هفته صبرکن که حسابی بالارفته باشه وگرنه زود بری باز خودتو نگران میکنی من صبر کردم تا قشنگ بالابره بعد رفتم آزمایش

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

اره افرین تو‌ نت بچرخیم فقط استرس میگیریم

دقیقا من انقد استرس داشتم اما از طرفیم میدونستم میره بالا چون چندبار بخاطر تاخیر پریودم آزمایش بتا داده بودم که یک یا دو بود بخاطر همون گفتم این بار که چهله حتما یه چیزی هس وگرنه مثل دفعه های پیش کلن منفی میشد

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏