solmazkaif مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10556 عنوان دعایی هست بخونیم برا رفع تنبلی ؟؟🥺 614 بازدید | 4 پست بچها بابای من ب شدت تنبل و بیعاره،جوری ک الان هفت ماهه سرکار نرفته،میگه کارنیست،قبول دارم اوضاع سخته مخصوصا حالا ک افغانیا اومدن و هرجاکاربوده مشغول شدن،ولی اصلا حال نداره بره چندتا شهر بگرده دنبال کار،مامانم خیلی غصه میخوره،جوری که هفته قبل سکته خفیف کرد،نگید مال دنیا ارزش نداره و...که خیلی مشکلات باپول حل میشن،الان عید نزدیکه و پول ندارن،هرچی هم میگیم داد میزنه،ماهم دیگ ساکت میشیم،خستمون کرده،دعایی هست بخونم ب خودش بیاد؟ لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 1402/12/04 | 11:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فانیرامانی عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 6484 یکی تاپیک زده بود سوره بقره تو خونه پخش بشه تنبلی رو رفع میکنه
صلامتیمصلوات عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 1973 عزیزم این ختم ویکی از کاربرا گذاشت برای رزق وروزیه من هم شوهرم سر کار نمیرفت نیت کردم وخوندم والحمدلله جواب داده
solmazkaif مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10556 عزیزم این ختم ویکی از کاربرا گذاشت برای رزق وروزیه من هم شوهرم سر کار نمیرفت نیت کردم وخوندم والحمدل ... ممنون عزیزم،انشالا خدا ب مال تون برکت بده،اره خیلی سخته مرد سرکار نره،وقتی درامدی نباشه اعصاب بهم میریزه لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید