princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6580 عنوان کرم پودر گابرینی خوبه بگیرم؟؟تعریفشو شنیدم 1881 بازدید | 24 پست نمیدونم چه کرم پودری بگیرم قبلا کرم پودر ایتالیایی میزدم که محشر بود اما الان دیگه نیس هرچی میزنم خوب نیس الانم اینلی خریدم بازم فک میکنم مث اون نیس ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️ 1402/12/04 | 11:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cifkkoglset عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 4132 منم گرفتم راضی نیستم باید ضربه ای به پوست بزنی با فیلم های دکتر هلاکویی خیلی زندگیم بهتر شد 🥰🥰
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6580 فور آور ۵۲ اسم کرمه نیس که ندیدم ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
سارا2380 عضویت: 1390/11/23 تعداد پست: 372 گابريني عاليه من خيلي ساله ميگيرم هميشه از انلاين شاپ سفارش ميدم اگه پوستت سفيده شماره ٣خوبه
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6580 من نوت خریدم ۵۰۰ و چندی اینا عالیه و سبک مناسب پوست صاف واقعا خوبه؟؟ماندرگایش اینجا ۶۰۰خورده نمیدونم چه کنم کرم پودر اینلی خوله روشنه اما پوستم تیره شده نمیدونم ازونه یا ن اخه پوست صورتم ازبس سفید بود که لپام صورتی بود الان سبزه شدم ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6580 گابريني عاليه من خيلي ساله ميگيرم هميشه از انلاين شاپ سفارش ميدم اگه پوستت سفيده شماره ٣خوبه یکی میگه خوبه یکی ن دیوونه شدم😂مغازه شهرمون صدو خورده خیلیم ارزونه ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6580 اگه صد و خورده اي هست فيكه من از خود سايتش مي حرم ٤٠٠هست منم به خاطر همین قیمتش دودل شدم که فیکه ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6580 حدود صد هم هزينه بار و ارسال ٥٠٠ميشه به دستم مي رسه چه خوب ولی اصلش تومغازع ها نیس نمیدونم دیگه چه مارکی بگیرم به پوستم بسازه انگار مارکای خارجی بهتراز ایرانی میسازه پوستم الان تیره شدع غصه میخورم ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
سارا2380 عضویت: 1390/11/23 تعداد پست: 372 اگه اصل باشه خوبه من فيك رو استفاده نمي كنم البته محصولات گابريني همه طبيعي هستن و از مواد شيميايي استفاده نمي كنن
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6580 اگه اصل باشه خوبه من فيك رو استفاده نمي كنم البته محصولات گابريني همه طبيعي هستن و از مواد شيم ... فک نکنم با قیمت صد و خورده اصل باشه میشه عکس خودشو بدی ببینم؟ ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️