2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه یکی.۱۹

اصلا اصلا اصلا این کارو نکن عزیزم الان بچه ای شما حتی فکرشم نمیتونی بکنی چقدر این کار می‌تونه برات عواقب وحشتناک داشته باشه جامعه کلی خطر داره برا دختر نوجوانی مثل شما عزیزم من یه مدت تو اورژانس اجتماعی بودم گلم اینقدر موارد که فرار کرده بودن میاوردن که طرف حاضر بود هرکاری بکنه برگرده به قبل فرار کردنش خانواده هر که قدر اذیت کنند زور بگن و... باز خانواده خودتن اصلا این اشتباه و نکن به هیچ وجه چون زندگیت تا همیشه نابود میشه شدید بازم اگر خواستی بگو چند تا از دخترایی که داستان شونو یادمه برات بگم ببینی چقدر بدبختی داره بعدش 

اصلا اصلا اصلا این کارو نکن عزیزم الان بچه ای شما حتی فکرشم نمیتونی بکنی چقدر این کار می‌تونه برات ع ...

من تا الان خیلی تو گروه و سایتا گشتم ولی همه دنبال سواستفادن‌.تو گروهای همخونه بنظرت نمیشه اعتماد کرد؟🤦‍♀️

عه خب میشه بگین

یه دختره بود ازدواج کرده بود ۲۰ ساله اگر درست یادم باشه از شهرستان کوچیک فرار کرده بود اومد بود تهران عزیزم این جا به یه پسره آشنا میشه به خیالش که پسره واقعا دوسش داشته و قراره خوشبختش کنه پسره هرچی داشته و نداشته ازش میگیره و تموم طلا و ... با خودش داشته حتی گوشی هم ازش گرفته بود خلاصه دختره چند شب تو پارک و اینا بوده تا میگیرنش و...

این یکی از بهتریییین کیس های که یادمه عزیزم می‌دونی چرا؟ چون نه مورد کتک خوردن داشت نه تجاوز نه خیلی چیزا دیگه 

دنیای بیرون از اونی که فکر شو می‌کنی برات خیلییی وحشتناک تر و بی رحم تره چقدر موارد هست که دختره رو کشتن انداختن یه جا رفتن هیچ کس هم نفهمیده کی بودن و چیکارش کردن ...

بدترین زندگی تو خونه بابات شرف داره به فرار عزیزم 

اصلا این جور کاری نکن چون صدرصد بدبخت میشی خیلی بدبخت تا الان یک مورد هم ندیدم دختره فرار کرده باشه و خوشبختی متوسطی هم داشته باشه حتی ، همه شون بدترین بلا ها سرشون اومده و بدبخت شدن حواست و جمع کن پس فکر نکن فرار شوخیه 

من تا الان خیلی تو گروه و سایتا گشتم ولی همه دنبال سواستفادن‌.تو گروهای همخونه بنظرت نمیشه اعتماد کر ...

همخونه هم یکی در هزار درست در بیاد اگر ، درآمد داری ؟چقدر ؟

کار درستی داری اصن عزیزم؟ اگر استقلال مالی خوبی داری کم کم سعی کن از خانواده جدا بشی اونم درصورتی که استقلال مالی داشته باشی امر نداری بهش فکر هم نکنم چون سنت خیلی کمه

یه دختره بود ازدواج کرده بود ۲۰ ساله اگر درست یادم باشه از شهرستان کوچیک فرار کرده بود اومد بود تهرا ...

میدونه همه اینا رو والا دیگ خستممم نمیکشم هزار تا مرض گرفتم از دست خانواده سمیم

میدونه همه اینا رو والا دیگ خستممم نمیکشم هزار تا مرض گرفتم از دست خانواده سمیم

تو سن شما عزیزم خیلی ها مشکل دارن سختی می‌کشن و... ولی بدون سختی و اذیت بیرون از خونه حداقل ده برابر اون سختی که الان داری میکشیم و تهش هم هیچ درست نمیشه ، بخون کنکور بده برو یه شهر دیگه