بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول اینکه باید ببینی چه تایمی از روز ذهنت برای گیرایی امادس، بعد از تکنیک پومودورو استفاده کنی توی نت سرچ کن اپلیکشن هم داره ، بعد تایم پریود خیلی به خودت سخت نگیر دو روز آف کن درسو، برای انرژی بیشتر برای درس خواندن مولتی ویتامین یا کپسول ویتامین منتال انرژی یا هر ویتامینی که به تقویت کارکرد سیستم عصبی ذهنی کمک کنه رو از داروخانه بگیر و در صورت نیاز و نبود مشکل استفاده کن، هر چی ام میخونی اول روخوانی کن، بعد فرداش عمیق تر همونو بخون، پسفرداش بخون و خلاصه کن، بعد هفته ی بعد دوره کن اینجوری اصلا یادت نمیره
دهمم میخام تغییر رشته بدم انسانی ام میخام برم تجربی
آها موفق باشی،تو این دوران طبیعیه حال نداری این چند روزو ولی تا یه حدی بخون که تموم شد این چند روز دیگه با انرژی و کامل بخونی به خودت سخت نگیر حال خوبت مهم تره ولی درستم بخون
برای اینکه مطالب از حافظه کوتاه مدت وارد حافظه بلند مدت بشه همین راهی ک گفتمو انجام بده ، فقط یادت باشه که همون مطالب رو بعد یک ماه مجدد مرور کنی تا کلا توی حافظه ی بلند مدت بمونه
کنکوری ها بیاین یه کاری کنیم (من کنکوری نیستما !!!) هرشب 3تا تست فیزیک و 3تا تست شیمی حل کنیم نظرتون چیه؟منم با ویس کاملا تشریحی توضیح میدم همینجا لینکش و میفرستم هرکی هم میتونست اون اول حل کنه حتی میتونید جواب هاتون و بنویسید و با عکس بفرستید خوشحال میشم حتی مامان هایی که کنکوری دارن هم میتونن از این تست ها استفاده کنن جمعه ها هم میتونیم از خودمون ازمون بگیریم و ببینم تو یک هفته با این شبی 3تا تست چیزی یادگرفتیم یا نه من نظر این بود که اول با سینماتیک بریم حتی میتونیم مخلوط بریم یه سوال دینامیک یه سوال سینماتیک و یه سوال نوسان