2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

2163 بازدید | 100 پست

شما میرین خونه ی مادرشوهرتون رفتارش چه جوریه؟

نمیدونم چرا میرم اونجا، به طور مثال، برای شوهرم چایی میریزه. به من میگه اگه چایی میخوری برای خودت بریز😔😔

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**

یا مثلا 2 تا چایی میریزه، یک دونه نسکافه. 

برای شوهرم میگه هم چایی بخور هم نسکافه. 

برای من فقط چایی میریزه

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشعورن دبگه. منکه برا کمردردش باید برا خودشم بریزم.یا نریزن،یا درست بریزن

چی بگم والله

چون اون پسرشه 🤣🤣🤣🤣

شوخی میکنم باورم نمیشه همچین آدمایی وجود داشته باشن

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من چون ازاول با ازدواجمون مخالف بود  همش سعی داره بهم تیکه بندازه باهم جور نیستیم

آخه باهم بد هم نیستیم. نمیدونم چرا اینجوری میکنه

عیب نداره ولش کن. مهم شوهرته 

من که چیزی نمیگم. اما واقعا دلم میگیره

متأسفانه شوهرم هم اصلا انگار متوجه نمیشم. 

یک بار وقتی خونه ی خودمون بودیم، به شوهرم گفتم متوجه شدی مامان برای تو چایی ریخت، برای من نریخت. 

گفت نه

از اون موقع تک و توک حواسش باشه، مامانش چیزی براش بیاره، برای من نیاره، میگه تو نمیخوری. من میگم نه

چون اون پسرشه 🤣🤣🤣🤣 شوخی میکنم باورم نمیشه همچین آدمایی وجود داشته باشن

از یک طرف واقعا خوشحال میشم که هوای پسرش رو داره. 

از طرفی دلم میگیره چون من مادر ندارم. 

کاش مادر من هم زنده بود😢😢

بعد همسرتون چه عکس العملی داره‌ ؟ درستش اینه ایشون به شما تعارف کنن و بگن تا خانمم نخوره من نمیخورم. ...

اصلا متوجه نیست بیشتر وقت ها

مثلا دیروز بعد 2 هفته رفتیم خونشون. همون موقع میخواستن سوپ بخورن. برای همه جا کرد، غیر از من و بچه هام. 

شوهرم رفت بخوره، گفت تو نمیخوری. 

من گفتم نه. مادرشوهرم تا شنید شوهرم داره ازم میپرسه. گفت فلانی اگه میخوری برای خودت و بچه ها جا کن

بیشعورن دبگه. منکه برا کمردردش باید برا خودشم بریزم.یا نریزن،یا درست بریزن

شما چیزی نمیگین؟ 

من اصلا روم نمیشه. از یک طرفی ناراحت میشم.