2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 100 پست
من چون ازاول با ازدواجمون مخالف بود  همش سعی داره بهم تیکه بندازه باهم جور نیستیم

شما هم جواب میدین یا نه؟ 

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره منوشوهرم قبل ازدواج دوست بودیم ،حتی فوشای بدی مادرشوهرم توزمان دوستی بهم داد ولی خب فوش نمیدم م ...

من نمیتونم چیزی بگم. 

حوصله ی دعوا ندارم. 

زن بدی هم نیست. اما کاش یک کم بیشتر به رفتارهاش فکرمیکرد. 

من خیلی ساله مادر ندارم. واقعا دلم میگیره

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
مادر شوهرم مثل مامانمه .. همچنین مثل مامانمم دوسش دارم

خیلی هم عالی، انشاءالله که همیشه باهم خوب و خوش باشین گلم🌹🌹

خدابیامرزه مادرتو  بگو شوهرت جلوشو بگیره

ممنون عزیزم، خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه 

نمیتونم واضح بگم، مردا خیلی رو خانوادشون حساسن. 

یک بار غیرمستقیم گفتم. اما فرقی نکرد. 

میدونی چیش بده. 

یک جاری دارم که خیلی باهاش همیشه مشکل داشتن. اینقدر ازش خوب پذیرایی میکنن که حد نداره😁

خدابیامرزه مادرتون رو... روحش شاد گلی❤️

ممنون عزیز دلم. خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه 

خیلی خوشحال شدم که باهم خیلی خوبین. 🌹🌹

ممنون عزیزم، خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه  نمیتونم واضح بگم، مردا خیلی رو خانوادشون حساسن.  ...

باسیاست ب شوهرت بفهمون مقصر تونیستی

من الان بیشترجاها من جوابشونو نمیدم شوهرم میده 

جاریت کوچیکتره یا بزرگتر؟

باسیاست ب شوهرت بفهمون مقصر تونیستی من الان بیشترجاها من جوابشونو نمیدم شوهرم میده  جاریت کوچ ...

جاری وسطی هست. 

من آخری هستم. 

آره، باید سعی کنم، همسرم رو متوجه کنم.انشاءالله که بتونم. وگرنه فقط باید تو خودم بریزم. 

من که چیزی نمیگم. اما واقعا دلم میگیره متأسفانه شوهرم هم اصلا انگار متوجه نمیشم.  یک بار وقتی ...

ولش کن عزیزم. سطع توقعت رو از دیگران برسون به صفر مخصوصا خانواده شوهرت. 

شوهرت نمیتونه به مادرش چیزی بگه که. همین که میگه تو نمیخوری هم خوبه. 

خیلی خوب رفتار میکنه و از همسرم بیشتر ب من توجه میکنه..

هیچ توقعی نداشته باش عزیزم اونجا میری بگو مادرجان چایی دم میکنم خودم دور هم بشینیم بخوریم خودت براهمه چایی بریز و همسرتم خیلی تحویل بگیر هم ناراحت نمیشی هم تو دل همسرت بیشتر جا پیدا میکنی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…