2777
2789

شایدباورتون نشه دوست شوهرم هروقت میادخونمون شبش شوهرم همش بامن وبچه هام دعواوفحاشی می کنه ودنبال بهانه میگرده که زهرشوبریزه هرروزی که دوستش میادکلی اسفنددودمی کنم که دعوامون نشه ولی بی فایدس به نظرتون دلیلش چی می تونه باشه

تلقین شما و جذب انرژی منفی

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این ببعد به دید منفی به اومدنش نگاه نکن
هرچند بعضی ها فرکانس منفی زیاد دارن
مثل خاله م 
من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

شما داری اینو به خودت تلقین میکنی که اره هر وقت دوستش میاد اینطور میشه باعث میشه خود شما به کائنات انرژی منفی میفرستی 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

بله اعتقاد دارم 

بعضی نفساشون خوب نیست ادم که باهاشون هم کلام میشه بعدش یه چیزی میشه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

جلوی دوست شوهرت یه موقع خودنمایی یا شوخی یا حرف زدن با دوست شوهرت یا کاری که باعث بشه اعصاب شوهرت بریزه بهم ، انجام نمیدی؟ 

بعضی مردها حساسن ، مخصوصا جلو دوستاشون ، مثلاً ما وقتی میریم جای غریبه ، شوهرم خیلی حساسیت نشون نمیده ولی جلو دوستاش ، مخصوصا اگه مجرد باشن ، ازم میخواد حجابم رو بیشتر رعایت کنم

حرز امام جواد تو این چیزا فوق العاده هست ، از جای مطمئن بخر که تقلبی نباشه ، باید ببندی روی بازوی راست ، هر کدومتون یکی بخرید حتی برای بچه ها ، از چشم زخم دور میشین ، دائم ببندید ،