2777
2789
عنوان

چت در متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 62 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخاطر بچم نمیخوام جدا شم ولی خودش از جدایی هم حرف زد گفت اگه بخاطر دخترمون و خودت نبود تاحالا جدا ش ...

بیاببین خودشم دوس داره تشویق ب طلاقت نمیکنم ولی زندگی بایه خیانتکار حماقته 

بخاطر بچم نمیخوام جدا شم ولی خودش از جدایی هم حرف زد گفت اگه بخاطر دخترمون و خودت نبود تاحالا جدا ش ...

شوهر منم همینه مدام خیانت خیانت دیگه من بی حس شدم با ورت میشع چت خیانتش رو دیدم ریلکس فقط خوندم

شرایط جدا شدنو داری؟
اگه نداری برو منطقی باهاش حرف بزن بگو ک از قصد بهت پیام دادم وگرنه با کسی چت نمیکنم
و ازش بخوا دیگه چت نکنه و تو بیوی اپلیکیشناش یه حلقه ای چیزی یا مخفف اسماتون رو بزاره

الهی فداتشم اسم کاربریت اشناست دوست مریم جانی کاربرنخودسیاه؟اگه اره که شمام توچندتاازتاپیکای من منو ...

بله درسته❤**چشم حتما دعاتون میکنم حتما،،برای خوب شدن چشماتون الان ۳بارسوره حمدمیخونم 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

بله درسته❤**چشم حتما دعاتون میکنم حتما،،برای خوب شدن چشماتون الان ۳بارسوره حمدمیخونم 

🥰 دوستای مریمم مثل خودش ماهن مرسی عزیزدل اجی 💞💞چشمت بی بلا پس منم ۷مرتبه برات نادعلی رومیخونم خیلی مجرب🌹

شرایط جدا شدنو داری؟ اگه نداری برو منطقی باهاش حرف بزن بگو ک از قصد بهت پیام دادم وگرنه با کسی چت نم ...

قبلنا میخواستم.ولی الان بخاطر دخترم نمیخوام.

حس میکنم اون طرفش میدونه که متاهله

ببین من اگه بگم چت کردی و کی بود و فلان.فوری میگه دلم خواسته یا تو برام کم گذاشتی..میترسم بگم بدتر ک ...

ببین میدونی باید چی کنی ایرادات رو ک میگه سعی کن برطرف کنی مثلا من خیلی سرد بودم خیلی انقدر سرد ک شوهرم رفت سراغ خیانت خیلی غر وغرو میکردم خیلی عصبی بودم شدیدددد

در حدی شوهرم ازم فراری شد الان دارم سعی خودمو میکنم خوب بشم 

مثلا مهربون شدم بی منت محبت میکنم و غر اصلا نمیزنم عصبی بازی درنمیارم و رفتار شوهرمم خیلی تغییر کرده 

ببین من اگه بگم چت کردی و کی بود و فلان.فوری میگه دلم خواسته یا تو برام کم گذاشتی..میترسم بگم بدتر ک ...

اسی توکه میدونی انقده وقیح چراباهاش موندی نمیخام تودلتوخال کنم ولی شک نکن کارای دیگم باهم میکنن فقط چت نیس

شوهر منم همینه مدام خیانت خیانت دیگه من بی حس شدم با ورت میشع چت خیانتش رو دیدم ریلکس فقط خوندم

عه.چ بد.داغونم.من همش تو شک هستم.مطمئن نیستم.مجازی میدونم

فقط ازش میپرسم گوشیت مشغول بود کی بود؟ داد و هوارش بلنده که چرا میپرسی