2777
2789
عنوان

چت در متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 62 پست
ببین میدونی باید چی کنی ایرادات رو ک میگه سعی کن برطرف کنی مثلا من خیلی سرد بودم خیلی انقدر سرد ک شو ...

آره دقیقا.هر لحظه صداش بلنده دلم میشکنه اصلا نمیتونم خوب باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دقیقا.هر لحظه صداش بلنده دلم میشکنه اصلا نمیتونم خوب باشم

منم بچه دارم میدونم طلاق بگیرم برم بچه ام خیلی بد میشه براش و….

حالا دارم سعی مو میکنم ک رفتارامو تغییر بدم ب چشم شوهرم بیام 

دقیقا درکت میکنم شوهرمنم همینه

اسی توکه میدونی انقده وقیح چراباهاش موندی نمیخام تودلتوخال کنم ولی شک نکن کارای دیگم باهم میکنن فقط ...

میدونم هیچی بعید نیس از این مردا.ولی تا حالا نشده بیخبر جایی بره یا شب نیاد..چت اونجوری شاید

خب این جبهع گرفتنش یعنی اره....وای خدامیام اینجا د لم واشه رعشه میگیرم

آره نمیدونم حس میکنم وقتی جبهه میگیره چیزی نیس.ولی وقتی قشنگ توضیح میده حس میکنم دروغی سرِ هم میکنه

🥰 دوستای مریمم مثل خودش ماهن مرسی عزیزدل اجی 💞💞چشمت بی بلا پس منم ۷مرتبه برات نادعلی رومیخونم خیل ...

خودتون خوبین که من و خوب میبینین زنده باشی مهربون** من و واقعا واقعا شرمنده کردین،،خیلی تاخیلی ممنون م ازتون بابت این همه لطف و مهربونی شما،، اگرلایق باشم نمازاستغفارم و ب نیت شمامیخونم انشاءالله حاجت روا باشیدهمیشه،، لطفادعامیکنین تابرج۳سال۱۴۰۳توخونه خودمون باشیم!! ماهم خونه داربشیم تابرج۳سال۱۴۰۳!"ب سلامتی وخوشحالی!! دعامیکنین پول مون بابرکت باشه همیشه ،،دعامیکنین شوهرم دست ب خاک میزنه براش طلاشه جواهرشه الماس شه!! لطفادعامیکنین خدا ی درخیر ب روی شوهرم باز کنه پراز رحمت پراز برکت پراز رزق وروزی پرازخونه دارشدن پرازماشین دارشدن!!که هیچچچچچ بنده ای قادر ب بستن ش نباشه!! لطفاخیلی دعاکن غده ای روی دست چپ بازواقام زده چیزخاصی نباشه همینجورخودبخود اومده خود بخود هم ازبین بره!!لطفادعامیکنی اقام قلب ش چیزی نباشه!!این قدرررر درد نگیره!! لطف توروخدا دعاکن خدا از روی فرش برسه ب عرش خدا!! واون قول وقراری که بین من وخداست رو خدافراموش نکنه وعملی ش کنه!!الهی آمین ب حق ارحم الراحمین ب حق رب العالمین**

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

منم بچه دارم میدونم طلاق بگیرم برم بچه ام خیلی بد میشه براش و…. حالا دارم سعی مو میکنم ک رفتارامو ت ...

فقط اگه از نظر جنسی بهش برسم خوبه.ولی همش خودم میرم سمتش.الان سه روزه تو بحث و قهریم.عمرا اگه بیاد طرفم.بعد هم که آشتی کردیم میگه کم میزاری واسم.خب آدم باش قهر نباش ی کم کوتاه بیا

فقط اگه از نظر جنسی بهش برسم خوبه.ولی همش خودم میرم سمتش.الان سه روزه تو بحث و قهریم.عمرا اگه بیاد ط ...

ببخشیدا چند وقت ی بار رابطه دارید ؟؟

من دقیقا مث تو بودم انقدر سرد شده بودم ک به ماهی یک بار رسیده بود رابطه امون دیگه الان خیلی رو خودم کار کردم کردمش هفته ای یکبار 

خودتون خوبین که من و خوب میبینین زنده باشی مهربون** من و واقعا واقعا شرمنده کردین،،خیلی تاخیلی ممنون ...

عزیزم رفتم ۷مرتبه برات نادعلی روخوندم نیازی به تشکرنیست مریی عزیزدلم🌹 فداتشم چشم روچشمم واسه همه ی خواسته هات دعامیکنم انشالله همون موعد خونه دارشین و مریضات شفابگیرن به حق آقاابولفضل🤲🤲 انشالله خداروزیتونو زیادکنه الهی دس بخاک بزنین طلاشه الهی هرچی ازخدامیخوای بهت بده عزیزدلم دلم بدجوری گرفت 🥺🥺 یاقمربنی هاشم 

عزیزم رفتم ۷مرتبه برات نادعلی روخوندم نیازی به تشکرنیست مریی عزیزدلم🌹 فداتشم چشم روچشمم واسه همه ی ...

من و تاهمیشه مدیون خودتون کردین مرسی ازتون تشکرررمهربون❤ خیردنیاواخرت نصیب تون شه وهمیشه شادوسلامت باشید و ب هرچی میخاین برسین الهی آمین** برای حاجت تون ۵بارصلوات و۵بارسوره کوثرمیخونم 

خدانکنه چرا دل تون گرفت!!

من و تاهمیشه مدیون خودتون کردین مرسی ازتون تشکرررمهربون❤ خیردنیاواخرت نصیب تون شه وهمیشه شادوسلامت ب ...

دورازجونت فداتشم خواهش عزیزدلم مرسی ابجی گلم نمیدونم وقتی داشتم  میخوندم احساس کردم دلت گرفته و خواسته هایی که ازخدا داری وبا قلب پاک ومهربونت انقده خالصانه برای همه دعامیکنی دلم گرفت اشکم دراومد حضرت عباس رو واسطه کردم برات که خدا هرآنچه که تودلته روبهت بده وقتی اسم قمربنی هاشم میادتموم موهای تنم سیخ میشه وبی اختیاراشکم میاد دورشون بگردم خیلی جاهادست منوگرفتن  شفام دادن نجاتم دادن .........منم واسه شماواسطشون کردم پیش خدا🤲🤲 الهی که بزودی تاپیک بزنی وبگی خونه دارشدی وبه حاجت قلبیت رسیدی🤲

ببخشیدا چند وقت ی بار رابطه دارید ؟؟ من دقیقا مث تو بودم انقدر سرد شده بودم ک به ماهی یک بار رسیده ...

اگه کم باشه ماهی دوبار.البته من پریودام طولانیه.ولی بیشتر باشه ۴ تا ۵ روز یبار

دورازجونت فداتشم خواهش عزیزدلم مرسی ابجی گلم نمیدونم وقتی داشتم  میخوندم احساس کردم دلت گرفته و ...

خیلی ممنون م ازتون مرسی دنیادنیاتشکرازتون خیلی مهربونی شما انشاءالله هرچی ازخدامیخاین بهتون بده ممنون م که باقلب پاک تون دعام کردین،،حاجت روایی تون ببینم،،خیلی خوشحال م کردین بااین دعای زیباتون**خیردنیاواخرت نصیب قلب مهربون تون شه الهی آمین