🥰 دوستای مریمم مثل خودش ماهن مرسی عزیزدل اجی 💞💞چشمت بی بلا پس منم ۷مرتبه برات نادعلی رومیخونم خیل ...
خودتون خوبین که من و خوب میبینین زنده باشی مهربون** من و واقعا واقعا شرمنده کردین،،خیلی تاخیلی ممنون م ازتون بابت این همه لطف و مهربونی شما،، اگرلایق باشم نمازاستغفارم و ب نیت شمامیخونم انشاءالله حاجت روا باشیدهمیشه،، لطفادعامیکنین تابرج۳سال۱۴۰۳توخونه خودمون باشیم!! ماهم خونه داربشیم تابرج۳سال۱۴۰۳!"ب سلامتی وخوشحالی!! دعامیکنین پول مون بابرکت باشه همیشه ،،دعامیکنین شوهرم دست ب خاک میزنه براش طلاشه جواهرشه الماس شه!! لطفادعامیکنین خدا ی درخیر ب روی شوهرم باز کنه پراز رحمت پراز برکت پراز رزق وروزی پرازخونه دارشدن پرازماشین دارشدن!!که هیچچچچچ بنده ای قادر ب بستن ش نباشه!! لطفاخیلی دعاکن غده ای روی دست چپ بازواقام زده چیزخاصی نباشه همینجورخودبخود اومده خود بخود هم ازبین بره!!لطفادعامیکنی اقام قلب ش چیزی نباشه!!این قدرررر درد نگیره!! لطف توروخدا دعاکن خدا از روی فرش برسه ب عرش خدا!! واون قول وقراری که بین من وخداست رو خدافراموش نکنه وعملی ش کنه!!الهی آمین ب حق ارحم الراحمین ب حق رب العالمین**
فقط اگه از نظر جنسی بهش برسم خوبه.ولی همش خودم میرم سمتش.الان سه روزه تو بحث و قهریم.عمرا اگه بیاد طرفم.بعد هم که آشتی کردیم میگه کم میزاری واسم.خب آدم باش قهر نباش ی کم کوتاه بیا