2777
2789
عنوان

چت در متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 62 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برات نادعلی میخونم عزیزم

من چ جوری محبت ولطف شمارو جبران کنم اخه!! نمیدونین چ لطف بزرگی درحق م میکنین**من م واسه تون فردا اگرلایق باشم سوره الرحمن میخچنم برای حاجت روایی تون انشاءالله همیشه مستجاب الدعوه باشید والان۱۰۰تاصلوات توختم صلوات م کیفرستم برای نیت شماوحاجت روایی تون الهی آمین ب حق ارحم الراحمین

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

ولی در کل حساسیت زیادی نشون نداد.بنظرم چون دوستم نداره یا چون خودش چت میکنه نمیدونم چکار کنم

از غرور زیادیشه خیلی اشتباه کردی اینو گفتی از این ببعد با بهت خیانت میکنه و بهونه آشم اینه زنم با بقیه میزع

چت با دخترا درچه حد ؟ اگه مثلا کاری یا دوست صمیمی هستن اوکی ولی مثلا زندگی شخصی اینا رو بهش میگه نه

چت در حد فیلمای اینستا واسش میفرسته.ولی نمیدونم چیه و کیه همیشه قفله گوشیش

ولی در کل حساسیت زیادی نشون نداد.بنظرم چون دوستم نداره یا چون خودش چت میکنه نمیدونم چکار کنم

اگه واقعا زندگیت رو دوست داری این راهش نیست بهش بگو که با کسی چت نمیکنی باهاش حرف بزن مشخص که با هم صحبت می‌کنید وقت میگذرونید پس جای این بچه بازی ها بگو تورو دوست دارم نمیتونم به کسی جز تو قکر کنم اما این حس دوس داشتن رو از تو دریافت نمیکنم 

من چ جوری محبت ولطف شمارو جبران کنم اخه!! نمیدونین چ لطف بزرگی درحق م میکنین**من م واسه تون فردا اگر ...

الهی فداتشم اسم کاربریت اشناست دوست مریم جانی کاربرنخودسیاه؟اگه اره که شمام توچندتاازتاپیکای من منو دعاکردی فداتشم مرسی عزیزدلم ممنون میشم براچشام دعاکنی اسمم ساراست ی دنیاممنونتم💞💞

چت در حد فیلمای اینستا واسش میفرسته.ولی نمیدونم چیه و کیه همیشه قفله گوشیش

خبرسعی کن از زیر زبونش بکشی نه که بری قایمکی چک کنی نه ازش بپرس اینا 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...