2777
2789

من دیگ کمتر چی خوشحال میکنه ... خرید یا هرچیزیی دیگ خیلی کم خوشحالم میکنه زیاد دوست ندارم بیرون باشم ... دلیلش نمیدونم چیه انگار قبل اینکه بمیری مردی ... همه چی برام بی ارزشه از چشمم افتادع ... هرچی مبینم میگم خوب ک چی؟ انگار یچزییی هایی از بین رفت تومم ... تاحالا همچین تجربه ای داشتید ؟ چطور درمانش کردید ... اینو بگم من کتاب میخونم و کمی پاکدست گوش میکنم بیرون میرم یوگا میکنم   لیسانس دارم درس خوندم .. الانم باردارم و زندگی معمولی دارم گفتم اینارو بگم ک بدونید افسردگی شدید نیست ولیی فک کنم یجورایی دچارش شدم   ولیی ی تغییر هایی زیادی توم ایجاد شده 

.

.

خواهشن تجربه هاتون بزارید

من یمدت اینطوری بودم کلا خونه نشین شده بودم بعد از چندماه اوکی شدم

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجوریم

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .

دقیقا منم😔 ولی دلیل من اینه زندگی خوبی نداشتم اومدم خونه پدرم اینجا ازاونجا جهنم تره هیج دلخوشی ندارم هیچ آرامشی ندارم 

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

من ک کلا افسردم .حوصله خودمو ندارم چه برسه دیگران ....ی وقتایی بیشتر میشه ی وقتایی کمتر ...

انگار  با۳۱سال سن پیرشدم ، دیگه همه چی برام تکراری و بی روحه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

فقط میدونم صبح میشه شب میشه میخوابم نه دلخوشی نه سرکرمی نه دلگرمی نه خریدی 😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

2790
2778
2791
2779
2792