2777
2789
عنوان

خانما بیاید🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 42 پست
قرص مترونیدازول هر ۸ ساعت بخور اکه زده واگر سفید نیکه ای بود قرص فلوکونازول روزی یدونه خوراکی بخور

ن زرده ن پنیری ، شیری رنگ و رقیقه ی حالت شفاف داره رنگش اصلا نسبت ب قبل عوض نشده فقط روی شو..ت زرد میشه ک اونم برای همه هست فقط واسه من ک سوال شد این بود ک بعد از دو ساعت سریع روی شو..ت زرد میشه ک شاید میگن برای این هست ک الان توی تخمک گذاریم هست

تازگیا ترشی سیر پیاز مصرفت زیاد نیس؟  گاهی خوراک روی بوی ترشحات اثر میزاره  اما اینکه تر ...

روی شو‌..ت زرد میشه وگرنه شفاف و رقیقه‌. خوراکی هامم آخه عوض نشده سیر ترشی و پیاز اینا همیشه مصرف میکردم ولی خب زیاد نمیخورم کلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگا وقتی پریود شدی اگه پریودیت نارنجی بود عفونت گرفتی  ولی ترشحات اشکالی نیس مال منم اینجوریه ...

ن پریود هام اکی بود ترشحامم رقیق و شیری رنگه روی شو..ت بره زرد میشه شاید واس اینه که توی تخمک گذاری هستم الان

ن زرده ن پنیری ، شیری رنگ و رقیقه ی حالت شفاف داره رنگش اصلا نسبت ب قبل عوض نشده فقط روی شو..ت زرد م ...

ممکنه براتخک گذاریت باشه یا قبل پریودیت ،بخصوص قبل پریود ترشحات بیشتر میشن خب پس اگه شیری ورقیقه وعلامتی نداری نگران نباش چیزی نیست

لبخند به همه قشنگی ها ارامش میاره 

عزیزم برو دکتر

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
 اون که همیشه اینجوری چی؟

اون احتمالا عفونته من خودم تحرکم زیاد باشه ترشحاتم زیاد میشه شایدم به خاطر این باشه ولی حتما دکتر زنان برید بهتره

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

تخمک گذاری نه بو داره نه رنگ زرد عزیزم  این عفونته

آره عزیزم ببخشید فک کردم نوشته بو ندارم

چون گفته بود رنگش شفافه گفتم شاید تخمک گذاری باشه

موقع تخمک گذاری ترشحام زیاد میشد کلا الانم اتفاقا توی همون تخمک گذاریم ولی این سری حس میکنم مثل همیش ...

دکتر برو گلم ببین چی میگه

ن پریود هام اکی بود ترشحامم رقیق و شیری رنگه روی شو..ت بره زرد میشه شاید واس اینه که توی تخمک گذاری ...

اره فکر کنم واسه همیشه خواهرمم آهنگ گذاری میکرد همینجور بود

خدایا شکرت بابت همه چی 
اخه نه ترشحام چیز جدید و غیر طبیعی شده ن رنگش عوض شده نه حالتش و اینا بی ادبی رقیق شیری رنگه من شنید ...

فک کنم عفونت باشه بارم یه دکتر برو 

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست