2777
2789
عنوان

خونه تکونی ب سبک خواهرشوهرای من

448 بازدید | 15 پست

اولین سالیه ک عقد کرده ام

به مادرشون گفتن میایم کمکت میشوریم ولی جیم زدن

دختر بزرگه گفته نمیرسم

کوچیکه هم جیم زده

گفتن به پسرت بگو شوهر منم حالش خوب نیس

بهش گفتم برسونم خونه گفت نه شب بمون

گفتم مامانت زودتر میگفت کمک میخواد من میومدم گفت نمیخواد خودش شسته

ولی هنوز فرش کثیف داره

دختراش نخوان هر سال بندازن گردن من خودشون برن؟

چون من همسایه ام با مادرشوهرم

جاری دیگم از صبح کمک داده ب مادرشوهرم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرش هارو در یک روز بدین قالیشویی

فرداش تحویل میدن

چه کاریه خودتون بشورین😐

پتو هارو هم همینطور

واقعا هم تمیز میشورن

ارزش نداره کمر خودتون رو بشکونین🫖🍫🫂

گردگیری هم که کاری نداره

کم کم انجام بدین...

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
حالا یه فرش کمکش کن ولی دیگه زیاده روی نکن

من خودمم اونقدر بدجنس نیستم ب پیرزن تنها کمک نکنم

ولی بدم میاد دختراش بخوان زرنگ بازی در بیارن هرسال عادتشون بشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

فرش هارو در یک روز بدین قالیشویی فرداش تحویل میدن چه کاریه خودتون بشورین😐 پتو هارو هم همینطور و ...

خاطره خوشی از قالی شویی نداره

یه کمک مشکلی نیست.. خونه مادرشوهر من حالا دوتا خواهرشوهر مجرد دارم خودشون میشورن انتظارم ندارن منم کلا انتظاری ندارم.. ولی یه کمک کم کن. جای دوری نمیره البته از شوهرتم کمک بگیر

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

باز خوبه جاریت اومده

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

خاطره خوشی از قالی شویی نداره

خب به یه قالیشویی دیگه بدین

... معمولا دو سه تا هست توی هر شهر...تهران که دیگه فراوانه....🌿🍃🍀🌻

خدایی فرش رو بدین مردها بشورن

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
من خودمم اونقدر بدجنس نیستم ب پیرزن تنها کمک نکنم ولی بدم میاد دختراش بخوان زرنگ بازی در بیارن هرسا ...

خوب هر سال کمک نکن و ببین ارزشت چیه الان کمک کردن به یه پیرزن تنها مهمتره یا لوس نشدن خواهرشوهرا؟

از اونجایی که گفتی جاریتم کمک کرده بعدا ازش در موردش بپرس ببین اون حرفش چیه شاید یه امسال اینجوری شده ...

🥰😍

به هیچ عنوان اینکارو‌نکن چون با توجه به حاضرین تیشه وظیفه همین الان هم بجوری بفمون بگو من کمکی میگیرم حتی شده الکی بگو فرسا هم بریم قالی شویی تا ازت انتظار نداشته باشم تا قبل از تو چکار میکردن