2777
2789
عنوان

ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه مدل حنا هست میزنی به ناخن رنگ میگیره، وضو هم داره فقط خود بافت ناخن رنگی میشه... به نظرم خیلی خوبه، فکر کن رنگ‌ مو زدی

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢

قرص بیوتین بخور ناخوانات خوشگل میشن

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

کاشت خیلیییی خوشگله دوست دارم اما خب نمازمیخونم پسرم دوست داره ناخنام بلنده اما خیلی مرتب نیست برم آ ...

اسی مگه پسرت چی میگه؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
کاشت خیلیییی خوشگله دوست دارم اما خب نمازمیخونم پسرم دوست داره ناخنام بلنده اما خیلی مرتب نیست برم آ ...

اره برو مانیکور حالت میده قشنگ‌میشه

اره کاشت خیلی خوبه ولی خب غسل نداری 

من مهم نیست برام

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اسی مگه پسرت چی میگه؟

پسرم 6سالشه مربیشو ومامان بچه ها همه کاشت دارن میگه مامان خیلیییی خوشگله توام برو کاشت😁قشنگ میگه کاشت می‌دونه چون مربیشون درباره اش حرف میزنه بامربیای دیگه این گوش میده