خانوما چه کاری هست بشه رو ناخن خودم بدم انجام بده آرایشگاه که مشکلی هم واسه وضو نداشته باشم یعنی میخوام ناخنهای خودمو خوشگل کنم بدون لاک اصلا اینجور چیزی هست ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاشت خیلیییی خوشگله دوست دارم اما خب نمازمیخونم پسرم دوست داره ناخنام بلنده اما خیلی مرتب نیست برم آ ...
اسی مگه پسرت چی میگه؟
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
کاشت خیلیییی خوشگله دوست دارم اما خب نمازمیخونم پسرم دوست داره ناخنام بلنده اما خیلی مرتب نیست برم آ ...
اره برو مانیکور حالت میده قشنگمیشه
اره کاشت خیلی خوبه ولی خب غسل نداری
من مهم نیست برام
نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879