2777
2789
عنوان

ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 30 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه مدل حنا هست میزنی به ناخن رنگ میگیره، وضو هم داره فقط خود بافت ناخن رنگی میشه... به نظرم خیلی خوبه، فکر کن رنگ‌ مو زدی

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢

قرص بیوتین بخور ناخوانات خوشگل میشن

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

کاشت خیلیییی خوشگله دوست دارم اما خب نمازمیخونم پسرم دوست داره ناخنام بلنده اما خیلی مرتب نیست برم آ ...

اسی مگه پسرت چی میگه؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
کاشت خیلیییی خوشگله دوست دارم اما خب نمازمیخونم پسرم دوست داره ناخنام بلنده اما خیلی مرتب نیست برم آ ...

اره برو مانیکور حالت میده قشنگ‌میشه

اره کاشت خیلی خوبه ولی خب غسل نداری 

من مهم نیست برام

کانال روزمرگیم ایتاhttps://eitaa.com/zendegizahra

چه خوشگله اصلا مشخص نیست حناس

همینو بخر بزن وضو هم داره چون فقط بافت ناخن رنگ میگیره

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢
اسی مگه پسرت چی میگه؟

پسرم 6سالشه مربیشو ومامان بچه ها همه کاشت دارن میگه مامان خیلیییی خوشگله توام برو کاشت😁قشنگ میگه کاشت می‌دونه چون مربیشون درباره اش حرف میزنه بامربیای دیگه این گوش میده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز