2777
2789
عنوان

سنو ۱۲هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 22 پست
صد در صد حق با شماس  ولی هرکار میکنم دلم حالیش نمیشه جرعت  نمیکنم برم تو شهر قشنگ جشمم عی ...

😂اتفاقا من یه کانالی دارم لباس نوزادی ...ناخودآگاه وقتی میرم توش فقط دنبال لباس پسرونه ام...هی به خودم میگم دخترونه ام ببین شابد خدا دختر داد ولی پسرونه هارو دوست دارم 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂اتفاقا من یه کانالی دارم لباس نوزادی ...ناخودآگاه وقتی میرم توش فقط دنبال لباس پسرونه ام...هی به خ ...

حالا من دیشب انقد چشم دنبال لباس دخترونه ها بود نگو دهنم نیم متر بازه دارم نگاشون میکنم شوهرم گفت بابا زشته بیا بریم گفتم ن من هنوز سیر نشدم از نگا کردن بهشون کل گوشیم ستای زایمانی و لباس تور دار دخترونس 😂خدایی انسان هیچ وقت راضی نیست همیشه دنبال ی دلیل برا شاکی بودنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نمیدونم🤷‍♀️

😁مرسی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

حالا من دیشب انقد چشم دنبال لباس دخترونه ها بود نگو دهنم نیم متر بازه دارم نگاشون میکنم شوهرم گفت با ...

اره بخدا...به امید خدا ک همون ک میخوای میشه نذر دعای توسل کن بخون تا سونوی بعدیت🥰

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
اره بخدا...به امید خدا ک همون ک میخوای میشه نذر دعای توسل کن بخون تا سونوی بعدیت🥰

میترسم خواست زوری از خدا بشه همیشه خدا مادرم میگفت زوری از خدا هیچی نخواه چون خودش عاشق پسر داشتن بود ناشکری کرد خدا با دوتا داغ بد و بدبیاری ناشکریشو جواب داد از اون میترسم زورم به دل بی صاحبمم نمیرسه🥺بین خدا و خرما موندم برام دعا کن هرچی خیرمه همون بشه ممنونتم

میترسم خواست زوری از خدا بشه همیشه خدا مادرم میگفت زوری از خدا هیچی نخواه چون خودش عاشق پسر داشتن بو ...

نه عزیزم زور چرا...خدا خودش گفته صدا کنید مرا تا اجابت کنم...تو بخواه ازش بگو اگه صلاحم بود بهم بده ولی خواستن ک بد نیست دعاست

نه عزیزم زور چرا...خدا خودش گفته صدا کنید مرا تا اجابت کنم...تو بخواه ازش بگو اگه صلاحم بود بهم بده ...

اره حق با شماست 

چشم مرسی عزیزم لطف کردی❤️🌸