2777
2789
عنوان

سنو ۱۲هفته

118 بازدید | 22 پست

چرا جدیدا عکس سنو نمیدن کلیم پول میگیرن؟!

بعد چقد احتمال داره جنسیت جنین و اشتباه گفته باشه؟!بهم گفته پسره بنظرتون هفته دیگه ی سنو دیگه بدم هفته بعد میشم۱۴هفته 

برا جنسیت؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

۱۶ هفته که بری جنسیت دقیق مشخصه تو هفته های پایین امکان خطا هست

خدا کنه اشتباه گفته باشه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کنه اشتباه گفته باشه

🥲خدا حفظش کنه

ان شالله قسمت همه منتظرا...من عاشق پسرم😉

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
🥲خدا حفظش کنه ان شالله قسمت همه منتظرا...من عاشق پسرم😉

انشالله انشالله زبونم لال بشه اگه ناشکری کنم ولی دیوانه وار دلم میخواست دختر باشه وقتی جنسیت و بهم گفت انقد گریه کردم که دکتره خودش ترسید 

من دوتا پسر سالم و شیطون شکر خدا هزار مرتبه باشه دارم دوست داشتم دخترم داشته باشم

چرا؟ نکنه دختره؟؟!!!

اگه دختر بود الان داشتم از خوشحالی میرقصیدم 

البته پسرم که گفته خوشحالم ولی هنوز دلم میخواد دختر باشه میشه؟

اگه دختر بود الان داشتم از خوشحالی میرقصیدم  البته پسرم که گفته خوشحالم ولی هنوز دلم میخواد دخ ...

دعا کن خدا اول سالم بعدم اونیکه به صلاحته بده!

در کل هفته های پایین خطا داره ۱۶ هفته برو دقیقتره

انشالله انشالله زبونم لال بشه اگه ناشکری کنم ولی دیوانه وار دلم میخواست دختر باشه وقتی جنسیت و بهم گ ...

عزیزدلم خداروشکر کن ک صاحب اولاد شدی اونم ۳ تا...الهی شکر

دلتو بذار پیش کسایی ک هرروز دارم به در و دیوار میزنن فقط یکی داشته باشن اونم ماشاالله شما پسر داری خیلیا آرزو پسر دارن

به امید خدا ک با خواسته دلت یکی بشه ولی خیلی قدرشونو بدون برای منم دعا کن🥰

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
دعا کن خدا اول سالم بعدم اونیکه به صلاحته بده! در کل هفته های پایین خطا داره ۱۶ هفته برو دقیقتره

انشالله 

انشالله 

توکل بخدا ولی دوست دارم بدونم کسی بوده مثلا جنسیت و ی چی بگن بعد ی چی دیگه باشه

عزیزدلم خداروشکر کن ک صاحب اولاد شدی اونم ۳ تا...الهی شکر دلتو بذار پیش کسایی ک هرروز دارم به در و ...

صد در صد حق با شماس 

ولی هرکار میکنم دلم حالیش نمیشه جرعت  نمیکنم برم تو شهر قشنگ جشمم عین کش میفته دنبال لباس دخترونه 

بازم حتما خدا خیر و مصلحتی تو کارش هست ما از مصلحتی ک خدا میدونه هم نااگاهیم توکل ب خودش دیگه

چقد شرایط برعکسی داریم من دلم پسر میخواد دیروز سونو ان تی داشتم شبیه دختر بود دو تادارم اینم سومی

انشالله سالم باشه و باب دلتون 

من ۱۲ هفته بهم گفتن دختره ۱۶ هفته پسر بود

جدی 

میگن احتمال داره دوازده هفته ک میگه دختر پسر باشه ولی وقتی میگن پسر پسره میخوام بدونم کسی بوده بش گفته باشن پسره بعد هفته های بالا تر رفته باشه دختر بوده؟