2777
2789
عنوان

اگه تبدیل به یه غول بشی!؟

442 بازدید | 40 پست

اگه برای یک روز اندازه ی 20 برابر چیزی بشی که الان هستی(از نظر قد و وزن) و هیچکس یادش نمونه که چه کار هایی کردی و چیج جا ثبت نشه، توی اون یک روز چکار می کنی؟

اول چندین بار شوهرمو میکشمش بعدش فک میکنم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه که بودم چون از همه بچه های کلاس کوتاه تر بودم عقده حقارت پیدا کرده بودم آرزو داشتم تبدیل بشم به غول😅 حتی پاهام می گرفتم بالا تا قدم بلندتر بشه و به همه می گفتم نگاه قدم بلند شده 😂

اما تو دوران بلوغ تقریبا معجزه شد شکر خدا و قدم رشد کرد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

نمیشه فقط یه روز غولی!    ولی هر کاری که اون روز کنی فرداش کسی یادش نمیاد!

وقتی واسه یه روز تونستم غول شم ، واسه بقیه روزا هم میتونم 😈

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خخخ     چجوری می کشیش؟      

نمیدونم خیییییییییلی دلم میخواد بسوزونمش 

تازه دارم میفهمم لیاقت منو نداره عبضی بی‌شعور نفهم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بچه که بودم چون از همه بچه های کلاس کوتاه تر بودم عقده حقارت پیدا کرده بودم آرزو داشتم تبدیل بشم به ...

چه خوب خوشبحالت