2777
2789

سلام

کلاس آنلاین ثبت نام کردم ولی دست و دلم به کار نمیره در حالیکه عاشقشم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
توی حرفه مورد علاقت پیشرفت کن 😐

هر هر خندیدم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ببین چه عاملی نمی گذاره شروع کنی...کمالگرایی؟ تنبلی؟ افسردگی؟ نداشتن وقت؟

هم میشه گفت تنبلم هم میشه گفت وقت ندارم 

هم میشه گفت تنبلم هم میشه گفت وقت ندارم 

با برنامه پیش برو تا بتونی وقت پیدا کنی. اگه حتی نیم ساعت در روز وقت مفید بگذاری، در یک ماه کلی پیشرفت کردی...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
با برنامه پیش برو تا بتونی وقت پیدا کنی. اگه حتی نیم ساعت در روز وقت مفید بگذاری، در یک ماه کلی پیشر ...

وسیله خریدم که دیگه واقعا از فردا وقت بزارم

تو رو خدا دعا کن بتونم

وسیله خریدم که دیگه واقعا از فردا وقت بزارم تو رو خدا دعا کن بتونم

امید به خدا که می تونید. هدف های کوچک بگذاربد و بعد از رسیدن به هر کدوم، به خودتون یک جایزه کوچک بدین تا کم کم کار پیش بره

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
امید به خدا که می تونید. هدف های کوچک بگذاربد و بعد از رسیدن به هر کدوم، به خودتون یک جایزه کوچک بدی ...

مرسی عزیزم💕ممنون بابت راهنمایتون

موفق باشید    

ممنون همچنین🌺