2777
2789
عنوان

مضخرفترین عروسی که رفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 74 پست
عروسی دختر خاله شوهرم تا به شام برسیم 🤣 فقط سالاد مونده بود😐

یه بار چلو گوشت بود ما آخر نشسته بودیم فقط برنج آب گوشت بود همه برنج رو زیرو رو میکردیم آخرم چیزی پیدا نکردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه نامزد کرده بودم خیلی هم با خانواده شوهرم تفاوت فرهنگی داشتیم من رو دعوت کردن عروسی شهرستان ...

وای خدا عروسی نبود اسیری بود 

عروسی توی خونه بود بعد آنقدر جمعیت زیاد بود که یک ساختمان سه طبقه فقط خانم ها بودن و جمعیت به حدی زیاد بود که داماد نتونست بیاد داخل کسی نمیتونست برقصه 

میوه نمی‌دادن پذیرایی شون فقط شام بود اونم برنج و گوشت با پیاز و دوغ

ولی بهم خوش گذشت نامزدم بهم زنگ زد گفت بیا دم پنجره می خواهم به عشق تو برقصم وای خدا...آنقدر باحال بود خیلی دوسش داشتم بعد دختراشون من رو هل میدادن میگفتن برو کنار می‌خواهیم پسر عمه مون ببینیم یعنی شوهر من رو   

ولی تنها عروسی بود که من غذاش رو کامل خوردم چون حقیقتا داشتم از گرسنگی غش میکردم  

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

یه عروسی رفتم تعداد مهمونها دوبرابر ظرفیت تالار بود و خیلیا سرپا بودن و بقیه هم دونفری رویه صندلی بو ...

غذا چجوری رسید باید با لواش لقمه می‌گرفتن به همه برسه

من تازه نامزد کرده بودم خیلی هم با خانواده شوهرم تفاوت فرهنگی داشتیم من رو دعوت کردن عروسی شهرستان . ...

نمی دونم چرا ولی به منم عروسیه خونه خوش میگذره خوشبخترین بشی عزیزم

غذا چجوری رسید باید با لواش لقمه می‌گرفتن به همه برسه

فکرکنم به یه عده هم نرسید ولی واقعا سخت بود...جا نبود پشیمون شدم از رفتنم.تو کل خاندانشون هرچ عروسی شد دیگه نرفتم

یه روز خوب میاد

نمی دونم چرا ولی به منم عروسیه خونه خوش میگذره خوشبخترین بشی عزیزم

ممنونم عزیزم انشالله همیشه خوشبخت و سلامت باشید

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

یه بار چلو گوشت بود ما آخر نشسته بودیم فقط برنج آب گوشت بود همه برنج رو زیرو رو میکردیم آخرم چیزی پی ...

🤣🤣

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه