2777
2789

میگن ۲۵ سالته یدونه خاستگارم نداری 

یا میگن کی میاد تورو بگیره

بخدا چهرم خیلی خوبه خیلیا تعریفم میکنن خونواده خوب و آبرومندی هم دارم ولی خاستگخر ندارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیکان یعنی کی ؟ جوابشونو خیلی مودبانه بده ....

یه وقت به خاطر حرف اینو اون تصمیم اشتباه نگیری عجله نکنی ت وازدواج......

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

پسرا بی‌پولن دخترا پرتوقع ازدواج کم شده 

ربطي به خوب یا بدی شما نداره 

دخترا خودشون هیچ شغل و‌حرفه ای ندارن منتظر شاهزاده ای هستن بیاد سر تا پاشون طلا بگیره صبح تا شبم پاشون ماچشون کنه یه شبه هم قید مادر و خواهر و خانواده رو بزنه دخترا اصلا شبیه زمان ما نیستند گذشت کم شده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اینایی که شوهر کردیم چه گلی به سرمون خورده که شما که نداری نگرانی

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

منم قبل از ازوادجم از این حرفا زیاد میشنیدم.لطفا هرکس گفت درجوابش بگو میدونستی از نظری که میدی باعث ناراحتی دعوا تو خونه ما میشه.هیچوقت سکوت نکن من زمانی که مجرد بودم شوهر عمم خیلی اسم خاستگار میوورد مادر منم حساسس روی اینکه ازدواج کنم.یبار برای همیشه تو جمع بهش گفتم 

من قصد ازدواج ندارم به وقتشم خودم انتخاب میکنم لطفا دیگه جلوی من اسم خاستگار نیارید.

هرکس گفت کی تو رو میگیره با خنده بگو 

اگه خانم بود بگو خودت فکر میکردی با این قیافت الان نثلا سعید شوهرت باشه.

اگه اقا بود بگو با این اخلاقت زنت چطور تحملت میکنه بعد بخند

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
من دارم  قصد ازدواج ندارم. بعد هر خواستگار  باید بشینم  فحشاشونو گوش بدم

تو خیلی خوبییی...کراش دارم روت😂🩷
میدونی...تو ایران یه سبک زندگی تعریف شده...که باید تا 18 درس بخونی بعد بری دانشگاه بعد ازدواج کنی بعد بچه دار بشی و....
هرکی که یه جای این سبک زندگی رو که معلوم نیست کی تعریفش کرده رو انجام نده خیلیا مقابلش گارد میگیرن
مثلا چرا نمیری دانشگاه چرا ازدواج نمیکنی چرا بچه دار نمیشی و...
(البته به نظر من تحصیلات عالیه داشتن لازمه...اما بقیه چیزهارو موافقش نیستم...بنظرکم هرکسی سبک زندگی خاص خودشو داره)

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃