2777
2789
عنوان

چهارمین روز بدون نان و برنج و کاهش

693 بازدید | 8 پست

۱/۳۰۰ وزنم.

عالیه شمام امتحان کنید. قابل توجه دوستایی که معتقدن کچل میشم فلان، عزیزان کامل حذف نکردم تو این مدت لااقل یه کف دست نان سبوس دار و دوسه ق برنج کته خوردم.

خواستم برا کسایی که قصد کاهش وزن دارن تجربمو بگم

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حذف هم کنی هیچی نمیشه من یه بار چهار ماه تمام برنج نخوردم یه تار از موهام کم نشد تا وسط پشتم بود

بسکه اینجا میگن کچل میشی فلان دیگه یکم میخورم. شما تو این چهار ماه چقد کم کردیذ

۱۲ کیلو

چقد عالی تبریک میگم واقعا. از تجربه هاتون اگه مایل بودید به منم بگید چیا بخورم نخورم چیکار کنم زودتر کم کنم

بنظرم روش خوبیه برای لاغری اگه هم ویتامین بی مصرف کنین هیییچ اتفاقی نمیفته نه مریض میشید نه موهاتون ویریزه

ولی در کل نان خیلیی چاق میکنه و کالری زیادی داره

شکرو قندم که اصلا سمه اصلا نباید استفاده بشه

ولی برنجو اگه بدون روغن بپزید اصلا چاق کننده نیست و مثل سیبزمینی و موز عمل میکنه

کاربری دونفر
بنظرم روش خوبیه برای لاغری اگه هم ویتامین بی مصرف کنین هیییچ اتفاقی نمیفته نه مریض میشید نه موهاتون ...

ممنون. بله ب کمپلکس و ویتامین ای مصرف میکنم. برنجم که کامل نمیشه حذف کرد قوت غالب سبک زندگیمونه. ممنون از کامنت خوبتون