2777
2789
عنوان

قرمه سبزی ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 55 پست
نفخ حبوبات با آب خالی از بین نمیره  مثلا لوبیا با آب و کمی نمک عدس با کمی آب و آبلیمو  ...

اره یه جا هم من خوندم گفته بود اگه میخواید نفخ حبوبات از بین بره یه خیار رو نصف کنید و بزارید توی آبی که حبوبات داره توش خیس میخوره 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

من قرممو اینجوری درست میکنم از شب  قبل لوبیامو خیس میکنم بعد سبزی رو سرخ میکنم با شعله کم  در حدی که تیره بشه  بعد  بهش  گوشت و اضافه میکنم تفت میدم   فلفل و یکم زرچوبه میزنم بعدم لوبیا اضافه میکنم زیاد آب داغ میریزم بعد (واسه شامو مثلا از ساعا ۱۲ ظهر بزار با شعله کم قشنگ آبش کم بشه جا بی افته )  جوشید یه لیمو میندازم .... وسطاش لوبیا پخت نمک و آبلیمو هم اضافه میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مافقط باچیتی چون خوشمزه ترمیشه

من قرمه هام عالیه لولیارو جدامیپزم 

اول گوشتو با پیاز و سیر سرخ میکنم بعد زردچوبه فلفل ادویه کاری ادویه قرمه سبزی زنجبیل و یکم پود دارچین بعد قد یه نخود رب میزنم تفت میدم بعد یه کم شنبلیله خشک شده میریزم بعد سبزی و تفت میدم قشنگ بعد لوبیا و لیمو عمانی و بعد اب و در زودپز و میبندم 

وقتی پخت شنبلیله با روغن تفت میدم میریزم بعد رب انارم با روغن تفت میدم میریزم و نمک زیرشو کم میکنم سه ساعت روگاز انقدر خوشمزه میشه همه تعریف میکنن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

عاشقتونممممم من 

ممنونم ازتون 

شرکنده ک تک تک ریپ نمیکنم 

قربون محبتتون 😘😘❤️❤️😍😍😍😘😘😘

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

من هرکدوم باشه استفاده میکنم گاهیم ازعمدقاطی میکنم خوشمزه تره 

بهترین حالتش اینه گوشتتوباپیازداغ تفت بدی بزاری توقابلمه بپزه اگه قلم داشته باشی وگرنه دنبه حتمن بندازتوش 

لوبیاتم الان اب کن صبح بزار توقابلمه باحرارت ملایم بپزه اینجوری مواظبی که له نشه 

لیموعمانی ام بزارخیس بخوره 

سبزیتوخوب سرخ کن میتونی پیازم رنده کنی داخلش باهاش سرخ کنی بعدگوشت ولوبیا ولیموروبریز داخلش ابش که جوش اومدزیرش کم کن بزارجابیافته دیگه آخرای پختم شنبلیله خشک اگه داری یکم باروغن تفت بده بریزتوش 

آهان لیموهات موقع خیس خوردن سوراخ کن وآبی که توش خیس خورده بریز دور بعد پختم  یکم فشارش بده وازخورشتت درش بیار

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

زود پز ندارم 

برای ناهار کی شروع کنم؟

لوبیا برا ۶ ۷ نفر چقد بزنم 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

مافقط باچیتی چون خوشمزه ترمیشه من قرمه هام عالیه لولیارو جدامیپزم  اول گوشتو با پیاز و سیر سر ...

چه جالب مااصلن زردچوبه اینانمیزنیم مزه دارکردن فقط لیموونمک وفلفل حالاشایدلیمونباشه قارا بزنیم

زود پز ندارم 

برای ناهار کی شروع کنم؟

لوبیا برا ۶ ۷ نفر چقد بزنم 

عزیزم پس الان لوبیا رو خیس کنم برا فردا ؟

آره بذار خیس بخوره  بعدا  هر از گاهی آبشو عوض کن که بوی بد نگیره 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
زود پز ندارم  برای ناهار کی شروع کنم؟ لوبیا برا ۶ ۷ نفر چقد بزنم

اصن خوشمزگیش تواینه باقابلمه بپزی گوشتتو شبی بپز یافرداصبح زوداگه بیدارمیشی نهایت همه رو ساعت ده بایدباهم بزاری جابیافته اگه زودتربزاری که بهتره

آره بذار خیس بخوره  بعدا  هر از گاهی آبشو عوض کن که بوی بد نگیره

ممنون فداتشم 

اصن خوشمزگیش تواینه باقابلمه بپزی گوشتتو شبی بپز یافرداصبح زوداگه بیدارمیشی نهایت همه رو ساعت ده بای ...

شیش بیدارم