2777
2789
عنوان

قرمه سبزی ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 55 پست
زود پز ندارم  برای ناهار کی شروع کنم؟ لوبیا برا ۶ ۷ نفر چقد بزنم

اگر میخوای خوب جا بیفته برا ناهار بنظرم دیگه ۴ یا ۵ صبح بار بذار 

وقتی آبش به جوش اومد شعله رو خیلی کم کن درشم بذار با شعله کم بپزه 

اگر استخوان گوسفندی یا قلم گاو یا گوسفند داری توش بنداز  لعاب میده خوشمزه هم میشه 

لوبیا من برا هر نفر یه قاشق غذاخوری پر میریزم 

ولی شما برا هر نفر دو قاشق غذا خوری بریز  که یه موقع کم نیاد   دفعات دیگه اندازه لوبیا دستت میاد 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب مااصلن زردچوبه اینانمیزنیم مزه دارکردن فقط لیموونمک وفلفل حالاشایدلیمونباشه قارا بزنیم

من زردچوبه کم میزنم چون میخام رنگ قرمه سبزی تیره بشه ولی میزنم همیشه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

ممنونم عزیزان 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

زود پز ندارم  برای ناهار کی شروع کنم؟ لوبیا برا ۶ ۷ نفر چقد بزنم

اولش هم پیاز رنده شده رو تفت بده  که قورمه سبزیت خوشمزه بشه 

و آب هم فقط آب جوش اضافه کن   چون آب سرد مزه خورشت رو میگیره   اگرم وسطاش آبش کم اومد خواستی آب اضافه کنی  آب داغ اضافه کن   سرد هرگز نریز توش

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
من زردچوبه کم میزنم چون میخام رنگ قرمه سبزی تیره بشه ولی میزنم همیشه

بله خیلیم عالی دیگه از قدیم گفتن هرشهری یه رسمی شایدمنم یبارامتحان کنم

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
ممنون فداتشم 

خواهش میکنم عزیزم 

اولش هم پیاز رنده شده رو تفت بده  که قورمه سبزیت خوشمزه بشه  و آب هم فقط آب جوش اضافه کن ...

چشم

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

چشم

چشمات سلامت

دستورت رو میگی فداتشم؟

اگه برای ظهر میپزی از صبح زود بزار لازم هم نیست حدا بپزی 

عین همیشه 

لوبیا هم مطمعن باش له نمیشه 

هرچی زودتر بزاری جاافتاده تر و خوشمزه تر میشه

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
اگه برای ظهر میپزی از صبح زود بزار لازم هم نیست حدا بپزی  عین همیشه  لوبیا هم مطمعن باش ...

ممنون‌قشنگم