2777
2789
عنوان

قرمه سبزی ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 55 پست
با لوبیا چیتی عالی میشه ،با گوشتات بنداز بپزه دیگه کهر خاصی نداره که 

خیس نکنم ؟

له نشه 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

من با لوبیا چش بلبلی خیلی دوس دارم

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوبیا چیتی خوب نیست لوبیا قرمز کپسولی بهتره از قبل بخیسونید تا نفخش بره توی زود پز نگذاریدله نمیشه

نفخ حبوبات با آب خالی از بین نمیره 

مثلا لوبیا با آب و کمی نمک

عدس با کمی آب و آبلیمو 

و....

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من با جفتش پختم  ،بنظرم لوبیا چیتی بیشتر به خورشت لعاب میده و مزشم عالیه تو قرمه سبزی

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

عزیزم گوشت وپیاز بزار اب بندازه خوب که گوشتت اب انداخت دیگه ادویه بزن زرد چوبه بزن ..بعد ۵ دقه بزاردیگه روغن بزن تا تفت بخوره .‌بعد سبزی هارو جدا بزار کمی سرخ شه تفت بخوره رنگش تغییرکرد به گوشت اضاف کن . کمی رب هم‌میزنم من ..بعد دیگه لیمو امانی رو بزارتو لیوان اب بریز روش یه گوشتکوب بزار روش تا بره ته لیوان ۱۰ دقه بزار تلخیش بره بنداز داخل گوشت اینا بعد دیگه ابجوش اضاف کن ...بزار جابیفته وسطای پخت لوبیا کا ازقل پختی بهش اضاف کن 

لوبیا رو که اگر همزمان با بقیه مواد بریزی له نمیشه 

من قورمه سبزی هام تا ۱۲ ساعت رو شعله اند ولی لوبیاش له نمیشه 

لوبیا رو اگر با آب خالی بار بذاری زیاد بجوشه له میشه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

با چیتی خیلی بهتره 

توی یه قابلمه کوچیک جدا بزار پخته بشه و نیم ساعت آخر پخت اضافه کن به قرمه 

فقط حواست بهش باشه خیلی پخته نشه که له بشه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
دستورت رو میگی فداتشم؟

من اینجور درست میکنم 

پیاز رو رنده میکنم تفت میدم ادویه میزنم (فلفل سیاه نمک زردچوبه پودر سیر پودر گوجه و یه اودیه سبزی از شمال گرفتم اسمشو نمیدونم) بعد یکمی رب میزنم قشنگ که رب رنگ داد گوشت تفت میدم و لوبیا رو میریزم یکم تفت خورد آب اضافه میکنم بعد سبزی قرمه رو هم یکم تقت میدم جداگانه بعد اضافه میکنم به قابلمه 

لیمو عمانی هم از پسط دو نصف میکنم هسته هاشو میگیرم دو ساعتی میزارم تو اب بمونه بعد اضافه میکنم به قرمه سبزی 

ایه رب مونده که زیر قابلمه رو خاموش کنم یه قاشق رب انار ترش میزنم عالی میشه 

ما فقط با لوبیا چیتی درست میکنیم 

چی چیه لوبیا قرمز 

انقد بدم میاد از لوبیا قرمز ، چیتی خیلی خوشمزه تره 

لوبیات را بخیسون و با زودپز بپز ، تایم بگیر که له نشه 

آخرای خورشت بهش اضافه کن 

سبزی هات را خوب تفت بده ، سخاوتمندانه روغن بریز 

اگه جودوسر پرک داری بریز مولینکس پودر بشه دوتا قاشق به غذات اضافه کن باعث میشه خورشتت جا افتاده بشه و دست بده بهم 

لوبیا رو که اگر همزمان با بقیه مواد بریزی له نمیشه  من قورمه سبزی هام تا ۱۲ ساعت رو شعله اند و ...

عزیزم پس الان لوبیا رو خیس کنم برا فردا ؟

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋