2777
2789
عنوان

خدا وجود داره؟؟

73 بازدید | 9 پست

خدا میگه بعد هر سختی آسانی هست واقعیه؟ 

من یک ساله زندگیم جهنمه روز به روز هم بدتر میشه؟؟ 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

نه من قبول ندارم 

من ۱۰ساله دارم درد میکشم قبلش هم بی حس بودم نمیفهمیدم کدوم آسونی؟

اصن بعد هر سر بالایی سرپایینی در کار نبود 

همش خواب بدو درد مارو ار خواب پروند

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هیچ حالی را بقایی نسیت بی صبری مکن...

هر مشکلی قابل حله فقط صبر میخواد

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...

اره وجود داره میدونم هرکس اینجاست ناراحته والا خودمم ناراحتم الآنم گریه میکنم سه سال خوندم کنکور خوب بدم اما یکی که سهمیه داشت و نمیخوند کلا رایش نصف من شد که هیچ مال من اصلا خوب نشد و منم کلا افسرده شدم منم باهاتون همدردم تو اولین مسئله جدی زندگیم شکست خوردم اما 

باور کنید خدا آخر یه روز کمکمون می‌کنه خدا لحظه به لحظه داره بهمون توجه می‌کنه کمک می‌کنه باور کنید فرض کنید نمیتونستید انگشتتون رو حرکت بدید و آنی تاپیک بزنید یا دور از جون سرطان می‌گرفتیم و موهامونو میتراشیدیم واقعا چقدر سخته و صبر میخواد خدا همینجاست کنار هممون کمکمون می‌کنه 

مگه داستان کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه رو نشنیدین فقط یه خورده باید تحمل کنیم اما یه جوری کمکمون می‌کنه که خودمون هم تعجبمون میبره

اره وجود داره میدونم هرکس اینجاست ناراحته والا خودمم ناراحتم الآنم گریه میکنم سه سال خوندم کنکور خوب ...

کاشکی 

ای کاش این چیزهایی که گفتی حقیقت داشت خدا بود خدا مهربون بود 😭😭😭😭😭

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
کاشکی  ای کاش این چیزهایی که گفتی حقیقت داشت خدا بود خدا مهربون بود 😭😭😭😭😭

تاپیک آخرم چهار تا سخنرانی هست اونا رو بخونین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.