2777
2789

بچه ها سلام 

کسایی ک سالهاست فیلر میزنن میشه ییاین ؟ اونایی ک بالای ۳ بار شارژ داشتن چ تغییراتی داشتن ؟ من برام سواله بزنیم پر بشه بعد خالی میشه مث بادکنک کش اومده نمیشه پوست ؟ هی مجبوریم بزنیم ! پوست چروک و افتاده نمیشه یعد چندبار تزریق ؟ کلا بیاید بگید عوازضی داشته براتون . کسی ک میگم نه ی بار مثلا چندساله هی میزنه تو صورتش . لب نه کل صوزت مثلا گونه 

تزریق چربی ب صورتم کسی تجربه داشته لطف کنه توضیح بده.....ماندگاریش چقده و راضیه یا نه

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تزریق چربی ب صورتم کسی تجربه داشته لطف کنه توضیح بده.....ماندگاریش چقده و راضیه یا نه

فقط میتونم بگم خیلی پرس و جو کن و جای خوب برو دخترعموی همسرم رفت صورتش مثل ماهی بادکنکی شد خیلی غیر طبیعی بود  

چربی رو من شنیدم خود پزشکام رد میکنن چون همه جایی ک تزش وربی برمیدارن گود میشه عفونت میکنه هم اینکه بعد یکی دو سال چربی تو زاویه فک جمع میشه و صورت افتاده تر میشه اصلا نکن . چون عضلات تحلیل میرن چربی میفته پایین فیلر بهتره چون دایمی نیست اونم من برام سواله میخوام بذونم اگه مث چربیه برم لیفت کنم 

بله کسی که تزریق کرده اگه مرتب تزریق نکنه صورتش چروک میشه به حرفای دکترا که میگن ابرسانی وربطی نداره ...

واقعا ؟ اخه میگم این سلبریتی ها اگه بد بود نمیزدن من رفتم دکتر برای موهام وااااااای ک همه میومدن تزرسق گفتم یعنی همه میزنن بده ؟ 

واقعا ؟ اخه میگم این سلبریتی ها اگه بد بود نمیزدن من رفتم دکتر برای موهام وااااااای ک همه میومدن تزر ...

عزیزم قضیه سلبریتی ها فرق داره اوناهمش تزریق وگریم وهزار کوفت دیگه میمالن گول ظاهرنخور .یادته چندسال پیش همه ابرو انگری بردی میزدن وموهای سیخ سیخی الان داریم به اون موقه میخندیم دوسال دیگه هم ب این گونه ولب های تزریق میشینیم میخندیم ومسخره میکنیم