عزیزم اول گردو رو اسیاب میکنی،برای هر نفر سه چهارم لیوان دسته دار فرانسوی مغز گردو در نظر بگیر که پر گردو بشه و غلیظ و خوشمزه
بعد مرغ رو با پیاز و یه کم زردچوبه و یه کم نمک میذاری بپزه،پیاز رو ریز خرد میکنی
از اون طرف گردوی اسیاب شده رو میریزی توی تابه و شروع میکنی تفت دادن،فقط باید هی هم بزنی که نسوزه و سیاه نشه
بوی گردو که بالا رفت و چند دقیقه تفت دادی خاموش کن
مرغت که نیمه پخته شد،گردو رو اضافه کن بهش
مرغت خیلی پر اب نباشه،معمولی باشه که خورشتت نه شل باشه نه زیادی سفت
بذار حدود ۴۰ دقیقه با هم بپزن و جا بیفته و گردوها روغن پس بده
هر ده دقیقه یه تیکه یخ کوچیک قالبی بنداز توش تا شوک بشه و روغن بندازه
یه نیم ساعت که گدشت دو سه قاشق رب انار اضافه میکنی میذاری بجوشن تا تیره بشه رنگ فسنجونت
نکات طلایی:
برای شیرینی و گرفتن طعم فوق العاده چند قاشق اب مربای البالو یا شربت سن ایچ البالو میریزی توش
یه پیاز رو هم تفت بده و طلایی و سرخ که شد پنج دقیقه ی اخر اضافه کن
طعمش رو بچش،شیرینیش بستگی به ذائقه ی خودت داره
غلظت خورشتت باید در حدی باشه که ابکی نباشه، سرد هم که بشه سفت تر میشه