2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

187 بازدید | 21 پست

خدایا شکرت ازمایش بتا خون مثبت شد 😍😍😍خدایا به همه چشم انتظار ها نی نی بده یا فاطمه زهرا دامن همه چشم انتظار هارو سبز کن 

واسه منم دعا کنید سالم و صحیح بچمو بیارم دنیا دورش بگردم 😭😭❤

ب نظرتون بعد چند وقت باید برم زیر نظر دکتر کی باید برم سنوگرافی؟؟ 

الاهی عزیزم مبارکه بسلامتی

طبیعی باردار شدی؟

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

عزیز دلممممم

مبارکتون باشه🥹❤️

خوش قدم باشه الهی

منم تنبلی تخمدان دارم

الان مجردم ولی همش فکر میکنم در آینده خیلی واسه بچه دار شدن به مشکل میخورم🥲

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین امروز نوبت یه دکتر زنان خوب بگیر ازمایش های اولیه رو بده

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

فداتشم نگران نباش درمان میشه 

خدا نکنه عزیزم❤️

ان شاءالله🤲

واقعا هم برای شما خوشحال شدم

مادری خیلی احساس و مسئولیت ارزشمندی هستش

خوش به سعادتتون واقعا🥹❤️

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

اجی ۲ هفتمه زود نیست ؟

تاریخ اخرین قائدگی ت کی بوده؟دو هفته که متوجه نمیشی بارداری چهار هفته ای