2777
2789
عنوان

۱ماه شد ک....

426 بازدید | 18 پست

عشقموندیدم امروز دقیقا1ماهه

۱ماه پیش صبح توکوچه بودم ازسرکاراومدم پیام صبح بخیر دادنوشت کجایی نوشتم دم در دروبازکنم برم تو بعدرفتم رو پله ها پیام داد بیابیرون رفتم و گفت ببخش اگ کم هستم و ندیدمت بچه هامریضن خوب بشن میام میبینمت

خواهرزادش اینا مریض بودن و مادرش میبردشون دکتر

بعد کم کم گفتم چته چرامثل همیشه نیستی گفت ازبس میزنن تو ذوقم احساسم همش مخالفت میکنن.

یکسالو نیمه باهمیم فامیله

مادرش اول همه مخالف بود دوماه پیش بعد۱سالونیم راضی شد

باوجود مخالفتا هرماه ۶۰۰ ۵۰۰ کیلومتر میکوبید دیدنم میومد

ی هفته پیش خسته شدم گفتم همش من امیدداشته باشم نمیشه باباش سخت مخالفه گفتم تومیگفتی حرف حرف خووم و کسی ن نمبگه گفت اره خونوادم نمیدونی ک چقدروعصابن میگن ارتباط قطع کن گفتم الان ک Gpsبهت وصل نکردن ی کوچه فاصلا س بیای ببینمت

گفت برا مخالفت اخرش راضی میشن باهاشون حرف بزنم نهایت قانع میشن شدنیه ولی ازبس ن اوردن کوبیدن توسرم بحث جنگ دعوا دیگ مغز زن گرفتن ندارم منم گفتم حالا ک دیگ خودت نمیخای بحثی حرفی نمیمونه بحثش جداس سین زد ج نداد ن بلاک ن انفالو ن لیست رد چیزی نگفت ..میگم دیگ نمیرم سراغش ک ب خودش بیادبرگرده بدونه این توبمیری ازون توبمیریا نیست.

باباش شدید مخالف و خواهرش.ول کن نیس باپدر بزرگ مادربزرگم مشکل داره کدورت داره باهمم میحرفنا

خدایاشکرت...❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیاد نیس ک اخه فدات شم.ی خطم خلاصه میگفتم سوال زیاد باجزییات پرسیده میشه کامل نوشتم ک بفهمن چی ب چیه ...

خیلی تو هم نوشتی ببخشید حوصلم نکشید بخونم نگارشت خوب نیس

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

زیاد نیس ک اخه فدات شم.ی خطم خلاصه میگفتم سوال زیاد باجزییات پرسیده میشه کامل نوشتم ک بفهمن چی ب چیه ...

این ینی خودم خسته شدم و نمیخوام پای تو بمونم ینی مخالفن و حرف آخرم خودت زدی 

همونیه که طلاق بود بچه هم داشت تو مجرد بودی ؟

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
این ینی خودم خسته شدم و نمیخوام پای تو بمونم ینی مخالفن و حرف آخرم خودت زدی  همونیه که طلاق بو ...

اره گلم.ولی خب ن خدافظی ن بلاک ن انفالو هیچ..قبلابحثی قهری چیزی پیش میومد سر۳روزخبرنمیشد ازم بلاک میکرد بازخودم میرفتم سمتش.اماالان هیچ

خدایاشکرت...❤️

چنسالتونه هر دو، خب اگه واقعا بخاد میاد میبینتت به قول خودت دوکوچه از هم فاصله دارید

انشالا ک فقط بیاد من دلم براش ی ذره ش ته دلمم مطمعنم شکی ندارم اونم دوسم داره من ۲۷اون۳۷

خدایاشکرت...❤️