2777
2789
عنوان

ایفون ۱۴،۱۵

3537 بازدید | 22 پست

الان رسمیتر میشن؟

ایفون ۱۴ میشه حداقل؟

و از قیمت ایفون ۱۴ اطلاعی دارید یا نه؟

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهمه مگه؟ نشن یه گوشیه دیگ بگیر دستت من ۱۴گرفتم گاهی انتن داره گاهی نداره یه سامسونگم دستمه خط اصلی ...

از آیفون چه استفاده ای میکنید و از سامسونگ چه استفاده ای ؟ واجبه اینکه هر دو تا رو داشته باشید ؟

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
نه نمیشن خریدش عقلانی نیس ۱۳پرومکس بگیر از ۱۴یکم گرونتره

چنده نمیدونید؟

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
از آیفون چه استفاده ای میکنید و از سامسونگ چه استفاده ای ؟ واجبه اینکه هر دو تا رو داشته باشید ؟

همه ی برنامه هام و کارام با ۱۴ ویه خطم انداختم داخلش گاهی میره انتنش که تند تند میزارم رو حالت پرواز و برش میدارم طول میکشه و بعد میاد و اون سامسونگمم فقط خط اصلیم داخلشه مه اک یه جا گیر افتادم و انتنمم رفته بود بتونم باهاش تماس بگیرم و اینکه اون خطی ک داخل۱۴انداختم اصلا نتشو روشن نمیکنم هاتسپات یا وای فای استفاده میکنم 

نه نمیشن خریدش عقلانی نیس ۱۳پرومکس بگیر از ۱۴یکم گرونتره

گوشیه چند سال پیشو گرون تر بخری عقلانی تره اون وقت؟ که قطعا هلث باتریش افتاده و کیفیت انچنانیم نداره من ۱۳داشتم وفروختمش و ۱۴خریدم و خیلیم راضیم هرچند گاهی انتنش میره ولی اصلا عقلانی نیست گوشی چند سال پیشو بااون قیمت بخری که هرعانی ریجستر بشه و قیمت اون۱۳ نصف بشه!

همه ی برنامه هام و کارام با ۱۴ ویه خطم انداختم داخلش گاهی میره انتنش که تند تند میزارم رو حالت پرواز ...

یعنی کارها و برنامه هاتون روی گوشی های دیگه جواب نمیداد ؟ سخت نیست دو تا گوشی ؟

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........