2777
2789
عنوان

ایفون ۱۴،۱۵

| مشاهده متن کامل بحث + 3537 بازدید | 22 پست
گوشیه چند سال پیشو گرون تر بخری عقلانی تره اون وقت؟ که قطعا هلث باتریش افتاده و کیفیت انچنانیم نداره ...

۱۴رجیستر نمیشه هیچوقت بعدم یعنی چی گوشی چن سال پیشو پرومکس. الان با رم بالاصد ملیونه ۱۴نصفش قیمت داره چی میگید برادر  من خودش گوشی فروشه من خودم ایفون ۱۳دارم دوستام دارن میخرن بهشون همینو میگیم این حرفارو فقط کسایی میگن که ۱۴یا ۱۵دارن انتنم نداره  فعلن که ۱۳همینجور داره گرون میشه 

هرروز کلی ادم دارن میارن یه پول کمی میدن انتنشون موقت برگرده 

منم دو دلم نمیدونم بگیرم یانه

غیر ۱۳هیچی نگیرید هرکی داره دردسر شده بالاتر کفتم برادرم گوشی فروشه حتی بمن میکف ۱۳نگیر سامسونگ اولترا بگیر من ولی ۱۳گرفتم هی میارن موبایل فروشا دستکاری میکنن برای انتن پول میگیرن نون دونی شده واسشون اونایی که خریدن تعصب دارن نمیخوان بگن اشتباه کردن دوست من کلن انداخته کنار ایفون ۱۱قبلیشو دستش میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۴رجیستر نمیشه هیچوقت بعدم یعنی چی گوشی چن سال پیشو پرومکس. الان با رم بالاصد ملیونه ۱۴نصفش قیم ...

کیفیت۱۴رو ۱۳نداره 

دوربین و باتری و نمایشگر خفنی داره ک به نظرم خیلییی میرزه

من حاضرم گوشیه جدید تر و بهتر دستم بگیرم هرچند انتنش مشکل داشته باشه و شما گوشی فروشیا خوب پول به جیب میزنین ازاین دروغ گفتناتون ک انتن براتون میارم😂😂 تواین چند ماه یه قرون اضافه یراین دروغا ندادم چند بار میزنم رو حالت پرواز و خیلییی راحت میاد انتنم 😂😂شما هم برو گوشی چند سال پیشو دستت بگیر موفق باشی😂

غیر ۱۳هیچی نگیرید هرکی داره دردسر شده بالاتر کفتم برادرم گوشی فروشه حتی بمن میکف ۱۳نگیر سامسونگ اولت ...

حرف تعصب نبست من همسرم ۱۳داره خودمم ۱۳داشتم و رفتم فروختمش ۱۴خریدم همین الانم توان خرید ۱۳دارم تصمیم بگیرم میتونم برم عوضش کنم ولی وقتی دستم اومد کیفیتشو دیدم هیج وقت راضی نیستم برم عوضش کنم

کیفیت۱۴رو ۱۳نداره  دوربین و باتری و نمایشگر خفنی داره ک به نظرم خیلییی میرزه من حاضرم گوشیه ج ...

اره درس میگی فقط یکنفر آنتن داره تو ایران فقط شمایید  برای شما استثنائن انتن اوردن هیچکس نمیخواد بگه اشتباه کردم ولی درواقعیت همه بخاطر انتن نداشتنش پشیمونن فقطم تو ایران اینجوریه پول گزاف برای چیزی میدن که غیرقابل استفاده س موفق باشی روز خوش

غیر ۱۳هیچی نگیرید هرکی داره دردسر شده بالاتر کفتم برادرم گوشی فروشه حتی بمن میکف ۱۳نگیر سامسونگ اولت ...

جدی؟کلا بین ایفون و سامسونگ موندم تا ۴۰تومن میتونم هزینه کنم.میگن باتری ایفون خوب نیست درستع؟

جدی؟کلا بین ایفون و سامسونگ موندم تا ۴۰تومن میتونم هزینه کنم.میگن باتری ایفون خوب نیست درستع؟

خیلی زود زود شارژ میخواد اگه مصرفت زیاده باید روزس دوبار شارژ کنی در غیر این صورت روزی یبار صددرصده درکل میخوای بگیری تا ۱۳بگیر بی دردسر خودتو‌درگیر رجیستری اینا نکن هی انتنش میپره اینجارو ولش دوروبر خودت برو سوال کن ببین چن درصد راضین از ۱۴