2789
عنوان

خرید عروسی ... 🌈🌼💙

10976 بازدید | 77 پست

درود 🌼روز تون بخیر 💙 

عروسی مون در پیشه انشالله... 

میخوایم بریم برای خرید عروسی، من دوست داشتم دو نفری بریم (چون خانواده ها اصلا باهم کنار نمیان و قطعا کلی بحث و دعوا درپیش خواهیم داشت) 

اما متاسفانه همه میگن ما میخوایم بیایم ما ارزو داریم!🤕

به غیر از پدر و مادر ها خواهر های همسرمم خودشون رو به راه دارن.. مخصوصا یکی از خواهر های ایشون که مجرد هستن و سن شون بالاست و بسیار پرحاشیه! 

از الان ماتم گرفتم چون قراره بخاطر ببخشید گدا بازی های مادر همسرم و جنگ و دعواهاشون،کلی جلوی خانواده ام شرمنده بشم... 

به داد برسید و ایده بدید! 🤦‍♀️

همسرمم میگه حریف مادرم نمیشم ... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن بیخیالی طی کنی

چه میشه کرد

سخت نگیر که بهت بد نگذره

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

آرزو چ ربطی داره 😐ب شوهرت بگو ک ماهیچکس رو نمی‌بریم

اگ زورش نمیرسه چرا زن گرف۶

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

چند روز پشت سرهم برید یه عالمه بازارو بگرد هیچی انتخاب نکن بگو خوشم نیومد انقدر برو کم کم خودشون خسته میشم دیگه نمیان

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)

چند سالتونه

ای خدا 

اون عروسیه که همه آرزشو دارن نه خرید عروسی

به شوهرت بگو بیا از الان مستقل بشیم و اگر نیاز به مشورت داشتیم ازشون بپرسیم

نه خانواده ی تو نه خانواده ی من

راستی مبارک باشه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

تو به جنگ و دعوا ها و حرف ها اهمیت نده با لبخند اون چیزی که دلت میخاد رو بخر و تو مغازه های ارزون هم ...

کاش میشد! 

رابطه ام با همسرمم تحت تاثیر قرار میگیره... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
مگ زمان عهدبوقه کارتوببر ازش برو خرید باشوهرت یه ایل میبری هرکدوم هم یه نظربده دیونه میشی تاشب عروسی ...

اخ بخدا همین.. 

هرچی میگم متوجه نمیشن ! 

چند سالتونه ای خدا  اون عروسیه که همه آرزشو دارن نه خرید عروسی به شوهرت بگو بیا از الان مستق ...

متشکرم عزیزم 

من 𝟐𝟎و همسرم حدودا 𝟑𝟎

والا هرچقدر گفتم کسی گوش نداد.. 

همه میگن ارزوی خرید عروسی داداشمون رو داریم 🤕

یه روز با خانواده ها برید

در حد یکی دو تیکه خرید کنید 

یه روزدیگه دونفری برید بقیه خرید هارو انجام بدید

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️