2777
2789

متاهلم و باردار .دوست دارم درس بخونم ولی وقتم میرره مدرکم دیپلمه.

همسرمم خسیس و مرد سالاره منم دختر مستقلی بودم دوران مجردی سرکار میرفتم درسمم میخوندم کلاس میرفتم و تقریبا ازاد بودم اما اشتباه کردم دانشگاه نرفتم.

میتونم درسمو ادامه بدم بعد از ۴ سال۲۸ سالگی برم معلمی؟؟؟

البته همسرم پول دانشگاه میدونم نمیده مخالف درس خوندن و کار کردنه اما زیر بار نمیرم چون خیلی پرو شده.زمانی که شروع کردم درس بخونم بزور اقدام کرد برای بارداری و باردار شدم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش باردار نمیشدی  چه پروعه حرفخ یاد بگیر دامشگاه به درد نمیخوره

چه حرفه ایی کلا خونه نشین شدم نه مول میده لباس بخرم نه با مردم سرکار دارن کلا اداب معاشرت یادم رفته نمیدونم چیکار کنم حس یه زن خرفت احمق بی سوادو دارم

الهی🫠❤️حتما کار و درستو دنبال کن حسرتش رو دلت نمونه❤️❤️❤️❤️

هیچوقت مادرمو همسرمو نمیبخشم بیچارم کردن

به حرفاشون گوش نده و بخون یا اصن یه مهارتی یاد بگیر برنامه‌نویسی، حسابداری، آرایشگری یا هرچی که بهش ...

ممنون

چه حرفه ایی کلا خونه نشین شدم نه مول میده لباس بخرم نه با مردم سرکار دارن کلا اداب معاشرت یادم رفته ...

نه عزیرم چون هورمومات بهم ربخته این حسو داری

به چی علاقه داری خیاطی ارایشگری مژه ناخن اصلا اگه هم یاد نگیری مهم نییت برو کلاس زبان ورزش چیزای تفریحی 

یعنی چی پول نمیده پس‌چرا زن گرفته و داره بچه دار میشه 

به خانوادت بگو به خانوادش بگو 

چند ماهته؟بگو اگه قرار اینجوری باشه بچه رو بندازم و برم خونه بابام

نه عزیرم چون هورمومات بهم ربخته این حسو داری به چی علاقه داری خیاطی ارایشگری مژه ناخن اصلا اگه هم ی ...

نه کلا قبل بارداریمم این حسو داشتم .۴ ماهمه من بچمو دوست دارم دلم نمیخواد بخاطر رفتاراش اینکارو کنم ولی از خودمم نمیگذرم حق منه که تو جامعه باشم به علاقم فکر کنم حتی با وجود بچه

نه کلا قبل بارداریمم این حسو داشتم .۴ ماهمه من بچمو دوست دارم دلم نمیخواد بخاطر رفتاراش اینکارو کنم ...

میدونم عزیزم خدا بهت ببخشه 

میخام بترسونیش که اونجوری بگی نه واقعا .....

اخه الان دبگه باردار شدی نباید به خودت فشار بیاری ولی ایت قضیه پول ندادنشو حل کن از هر روشی که میدونی 

میدونم عزیزم خدا بهت ببخشه  میخام بترسونیش که اونجوری بگی نه واقعا ..... اخه الان دبگه باردار ...

فدات هیجوقت همسرمو نمیبخشم تا شروع کردم کلاس زبانمو بزور خواسته خودش اقدام کرد به این خیاله بچه بیاد من میشینم تو خونه

فدات هیجوقت همسرمو نمیبخشم تا شروع کردم کلاس زبانمو بزور خواسته خودش اقدام کرد به این خیاله بچه بیاد ...

کلتس زبانتو ادامه بده چون فشار روت نمیاد 

تا ضایع بشه کلاسای سبک انتخاب کن حتی شده گلدوزی و جواهر دوزی

راسی ایح دوتا کار خیلی میتونی درآمد خوبی داشته باسی اگه ادامه بدی 

اذیت هم نمیشی