2777
2789

دیروز اسنپیه خیلی غلط انداز بود، موقع رسوندن من هم تو ۲ جای مختلف ۲ آدم متفاوت رو دید و میشناختشون 

نه که سلام کنه، با ابرو و حالت صورتش یه چیزی فهموند بهشون و مثل این بود که اشاره کرده باشه😐

بعد بهش گفتم بپیچه تو  کوچه،  گفت میشناسم اینجا محلمونه، شایدم چون نزدیک محله بودیم اون آدما هم محله ای بودن باهاش، ولی میترسم ، به خونوادمم مشخصاتشو دادم

امروز صبح هم اومدم خونه چک کردم کسی نبود اون دور و بر، در رو که باز کردم یه ماشین که از قبل پارک بود شروع حرکت به کرد، رانندش هم از وقتی من از تاکسی پیاده شدم تو ماشین بود و سوار شدنش رک ندیدم، نکنه میخوان خفتم کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا....خیالپردازی نکنید توهم زدید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
چه جنایی شد! اخه کسی که اسنپ کار میکنه مشخقاتش ثبت شده هست نمیاد که راحت کسی رو خفت کنه

همین دیگه میترسم صرفا دنبال محل زندگیم باشه و چند روز بعد پیاده شدنم خفتم کنه

دیروزم تاپیکتو خوندم از دیروز توی فکر اینی 😂

آخه امروز چرا باید یه ماشینی که از قبل راننده‌ داره 

بعد اینکه من رسیدم خونمون شروع کنه به حرکت 

حس میکنم دیدم میزنن تا بفهمن کجا زندگی میکنم تا خفتم کنن