2777
2789
عنوان

پیرسینگ ناف😍

178 بازدید | 20 پست

میخوام بزنم، درد داره بچه ها؟ میترسم ولی خیلی دوس دارم🥺

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

وای نکن

چه کاریه

منو بکشن نمیذارم میترسم

تتو بزن لااقل 😅

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخواستم ولی حس کردم لباس بپوشی میخوای در بیاری یهویی گیر کنه     ناف ات کنده شه

ناف که کنده نمیشه😂🤣 لباسو آروم درمیارم خب

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
منم میخواستم ولی حس کردم لباس بپوشی میخوای در بیاری یهویی گیر کنه     ناف ات کنده شه

آیییی دردم اومد

وای خیلی وحشتناکه

دوست من انجام داد عفونت کرد،داستان شد براش

خیلی چندشه😑

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

ووووی  

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
آیییی دردم اومد وای خیلی وحشتناکه دوست من انجام داد عفونت کرد،داستان شد براش خیلی چندشه😑

چرا ؟ الکل بزنی هیچ طوری نمیشه

وای نکن چه کاریه منو بکشن نمیذارم میترسم تتو بزن لااقل 😅

من هرگز سر طرح تتو به توافق نمیرسم با خودم

وای بخدا هر کس رو میبینم پیرسینگ زده یجوری میشم انگار یهو تمام بدنمو درد می‌گیره 😂😂

عه چرا خوبه که، سسکیه ک🥺

عه سلام تویی

ههه الان باهم درباره ی مو حرف میزدیم😂🤣

بنظرم تتو بزن

اگه تنوع دوس داری مثل من

من یه مدته افتاده توی سرم تتو بزنم،بالای رحم

یا کنار ناف

یا بالای سینه

ولی شهر خودمون نمیتونم

شوهرم نمیذاره😐

میگه میریم شهر کناری😳

انگار میخام خلاف کنم😑

من هرگز سر طرح تتو به توافق نمیرسم با خودم

من نوشته دوست دارم

عربی،فارسی،انگلیسی😍😍😍😍

عکس و گل و اینا دوس ندارم😂🤦🏻‍♀️😬

عه سلام تویی ههه الان باهم درباره ی مو حرف میزدیم😂🤣 بنظرم تتو بزن اگه تنوع دوس داری مثل من من ...

😂😂سلام عزیزم

دلم تنوع میخواد، عهد کردم با خودم موهامو رنگ نکنم دیگه خراب میشن، تتو هم میترسم خراب کنن برام، احتمالا مژه بکارم و پیرسینگ ناف بزنم🥺😍وای خیلی دوس دارم

چرا ؟ الکل بزنی هیچ طوری نمیشه

گفتم پرسینگ نکن،تو هم نمیکنی،وگرنه میزنمت

وای نافم درد گرفت

انقدر روی نافم حساسم که نگو😅😅🤣🤣😂😂